Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑ«Ο Μίχος με πήγαινε σε οίκο ανοχής» κατέθεσε η 12χρονη

«Ο Μίχος με πήγαινε σε οίκο ανοχής» κατέθεσε η 12χρονη

Σοκαριστικά είναι αυτά που περιέγραψε το 12χρονο παιδί στην ειδικό της Αστυνομίας, μια μέρα πριν συλληφθεί η μητέρα της την περασμένη Πέμπτη. 

Το παιδί είπε στην ψυχολόγο ότι ο Μίχος το πήγαινε σε οίκο ανοχής, όπου, αφού το βίαζε,στο δωμάτιο παρήλαυναν άλλοι άντρες που μπορεί να έφθαναν και τους πέντε σε κάθε επίσκεψη της στο ” γκρι κτίριο”. 

Αναφέρει μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι πως κάποια φορά άκουσε τον “κύριο που μας άνοιγε την πόρτα” να λέει στον κατηγορούμενο 53χρονο, «τι κάνεις ρε; αυτή είναι μικρή θα μπλέξουμε». 

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε στην ψυχολόγο το παιδί, οι άντρες που πήγαιναν στον οίκο ανοχής δεν είχαν οποιαδήποτε σχέση με άντρες που θυμάται να είχε μιλήσει σε εφαρμογές .

Όταν το κοριτσάκι ερωτήθηκε αν είχε καταλάβει κάποιος για την “σχέση” της με τον Ηλία φέρεται να απάντησε πως από την πλευρά τη δική της δεν είχε καταλάβει κανείς κάτι, αλλά από την πλευρά του Ηλία ίσως κάποιος φίλος του, συμπληρώνοντας πως τον είχε ρωτήσει ένας φίλος του αστυνομικός «τι κάνεις με αυτή την μικρή;»

Η ανήλικη αναφέρει στην κατάθεσή της πως η μητέρα της δεν είχε καταλάβει κάτι, ενώ είπε πως στον οίκο ανοχής φορούσε μόνο τα παιδικά της ρούχα. Επιπλέον, κατέθεσε ότι ήταν πάντα χωρίς εσώρουχα. Η ψυχολόγος ρώτησε το παιδί αν της είχε ζητήσει ποτέ να φορέσει κάτι πιο έξαλλο, «ας πούμε ή κάτι πιο μεγαλίστικο». «Ναι, μου είχε πάρει από τη λαϊκή ένα στρινγκ και με έβγαζε φωτογραφίες με αυτό…» απάντησε το κορίτσι.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της η 12χρονη είπε ότι η μητέρα της δεν ήξερε τίποτα για όσα βίωνε και πως για όλα την καθοδηγούσε ο Ηλίας Μίχος. «Στης μητέρας μου την κάρτα έμπαινε μόνο το επίδομα παιδιού και την χρησιμοποιούσε μόνο γι’ αυτό. Μετά άλλαξε αυτό και το επίδομα έμπαινε στο λογαριασμό του πατέρα μου. Ο Ηλίας μου είχε πει την πρώτη φορά να δω που βάζει την κάρτα η μητέρα μου. Του την έδινα εγώ καμιά φορά και μου την επέστρεφε μετά από κανά δύο ημέρες» είπε χαρακτηριστικά.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ