Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΟ Δήμος Ζωγράφου γιορτάζει την Ολυμπιακή Ημέρα στον Κολυμβητικό Όμιλο του Ποσειδώνα...

Ο Δήμος Ζωγράφου γιορτάζει την Ολυμπιακή Ημέρα στον Κολυμβητικό Όμιλο του Ποσειδώνα Ιλισίων

Στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ολυμπιακής Ημέρας συμμετείχε ο Δήμος Ζωγράφου, στην εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε ο Κολυμβητικός Όμιλος Ποσειδώνας Ιλισίων για τα παιδιά των ακαδημιών του, παρουσία του Δημάρχου Ζωγράφου, Βασίλη Θώδα, συμμετέχοντας έτσι στην παγκόσμια πρωτοβουλία για την ένταξη της άθλησης στην καθημερινή ζωή.

Ο Προπονητής της Αγωνιστικής κολυμβητικής Ομάδας, Χρήστος Γεωργακόπουλος μαζί με τους προπονητές και τα παιδάκια των ακαδημιών του Ποσειδώνα υποδέχτηκαν τον Δήμαρχο Ζωγράφου και τον Πρόεδρο της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Γιώργο Αλικάκο, ο οποίος εκπροσώπησε την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή απευθύνοντας χαιρετισμό.

Ο Γιώργος Αλικάκος εξήρε τον ρόλο του αθλητισμού στη ζωή των παιδιών και τα κάλεσε να διαλέξουν το άθλημα που τους ταιριάζει περισσότερο. Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Ζωγράφου για τη στήριξη στα αθλητικά Σωματεία του Δήμου.

Ο Βασίλης Θώδας συνεχάρη τη Διοίκηση του Ποσειδώνα και όλες τις προπονήτριες και τους προπονητές του Ομίλου για τη δουλειά που κάνουν με τα παιδιά και στον σύντομο χαιρετισμό του, σημείωσε πως ο Δήμος Ζωγράφου τιμά τη σημερινή ημέρα και συμμετέχει ενεργά, ενώ τόνισε: “Με ιδιαίτερη χαρά γιορτάζουμε σήμερα την Ολυμπιακή Ημέρα και είναι μια μέρα που έχουμε την ευκαιρία να απευθύνουμε κάλεσμα σε όλα τα παιδιά και τους νέους να ασχοληθείτε με τον αθλητισμό. Ο Δήμος Ζωγράφου έχει αγκαλιάσει όλα τα αθλητικά σωματεία της πόλης μας και προσπαθεί πάντα να τους διευκολύνει για την προαγωγή του αθλητισμού και του αθλητικού πνεύματος”.

Αναφερόμενος στους ανθρώπους του Ποσειδώνα ο Δήμαρχος Ζωγράφου τόνισε τη μακρόχρονη πορεία του Ομίλου λέγοντας: “Ο Όμιλος του Ποσειδώνα έχει 40χρονη πορεία προσφοράς στον Δήμο Ζωγράφου και προαγωγή πολλών αθλητών τόσο στην κολύμβηση, όσο και στη ζωή. Γιατί ο αθλητισμός δεν είναι μόνοι οι διακρίσεις”, κατέληξε.

Στη συνέχεια ο Βασίλης Θώδας παρέδωσε στον Γιώργο Αλικάκο μια τιμητική πλακέτα και έδωσε στα παιδιά των Ακαδημιών του Ποσειδώνα αναμνηστικά δωράκια.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ