Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΟ Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιστρέφει δηλώνοντας: «Tα καλύτερα έρχονται»!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιστρέφει δηλώνοντας: «Tα καλύτερα έρχονται»!

Η συζήτηση για τη στάση που θα επέλεγε να κρατήσει στο εξής ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά από μία χρονιά η εικόνα της οποίας έχει προκαλέσει σοκ στους φίλους του Παναθηναϊκού, έχει ανοίξει καιρό. Πολλοί θεωρούσαν πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με ένα κομμάτι της ζωής του από το οποίο προδόθηκε. Από τη στάση μερίδας των οπαδών δηλαδή, την ώρα που και οι οικονομικές συνθήκες γενικότερα δεν επιτρέπουν πολλά ανοίγματα, όπως αυτά που οδήγησαν στους θριάμβους του παρελθόντος.

Άλλοι πίστευαν πως δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει τον Παναθηναϊκό και θα περίμενε να φτάσει η ομάδα σε ένα σημείο το οποίο από μόνο του θα υπαγόρευε την επιστροφή του.

Δεν πέρασε τελικά πολύς καιρός και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βγήκε ξανά μπροστά! Το έκανε μάλιστα με μία δήλωση-βόμβα, η οποία κάνει γνωστές τις προθέσεις του για τον Παναθηναϊκό.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ πήρε θέση για την εφετινή, τραγική σεζόν, κάνοντας λόγο για μη αποδεκτή εικόνα και προανήγγειλε το χτίσιμο της ομάδας από την αρχή, τονίζοντας ότι τα καλύτερα έρχονται! Σημειώνει μάλιστα ότι: «Μέχρι να υπάρξει σοβαρό και πραγματικό ενδιαφέρον για τις μετοχές, δεν επιτρέπεται να έχουμε αυτή την εικόνα, δεν έχουμε συνηθίσει έτσι».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Όσο και να έχεις το δικαίωμα σε μια-δυο αποτυχίες, πόσο δε ως Παντοκράτορας του μπάσκετ, η φετινή εικόνα δεν είναι αποδεκτή! Μέχρι να υπάρξει σοβαρό και πραγματικό ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν επιτρέπεται να έχουμε αυτή την εικόνα, δεν έχουμε συνηθίσει έτσι.

Έγιναν πολλές λάθος επιλογές ασχέτως αν την ώρα που πραγματοποιήθηκαν φάνταζαν ιδανικές. Η ευθύνη μας βαραίνει όλους, τον καθένα από την θέση του. Αυτά όμως είναι πλέον παρελθόν. Η Ευρωλίγκα αλλάζει προς το καλύτερο, η υπάρχουσα διοίκηση μαζεύει τα τελευταία της πράγματα και αποχωρεί, με ό,τι συνεπάγεται για τον Παναθηναϊκό, αλλά κυρίως για ολόκληρο το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Είμαστε σε αναμονή της υπογραφής της σύμβασης για το ΟΑΚΑ, που πλέον είναι το δικό μας σπίτι για τα επόμενα 49 χρόνια. Στο αγωνιστικό πρέπει να χτίσουμε σχεδόν από το μηδέν και θα το κάνουμε.

Στο ελληνικό μπάσκετ θα επαναφέρουμε την κανονικότητα… Να είναι όλοι σίγουροι γι’ αυτό.

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας
».

Μετά το μήνυμά του μάλιστα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φρόντισε να απευθυνθεί και στον Μάριο Χεζόνια! Αφού ο Κροάτης φόργουορντ ανέβασε στο Instagram φωτογραφία με τον εαυτό του, που μοιάζει σαν καρτούν, ο μεγαλομέτοχος των «πρασίνων» έγραψε:

«Ίσως εσύ ο μεγάλος πρέπει να επιστρέψεις». Όπως είναι φυσικό έχουν αρχίσει ήδη τα σενάρια για τον Μάριο Χεζόνια που το μέλλον του είναι ακόμα συγκεχυμένο, κι ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρεται αποφασισμένος να επιστρέψει για τα καλά…

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ