Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΟ Αμπράμοβιτς πουλάει την Τσέλσι και ακίνητα στο Λονδίνο

Ο Αμπράμοβιτς πουλάει την Τσέλσι και ακίνητα στο Λονδίνο

Ο Ρώσος μεγιστάνας, Ρομάν Αμπράμοβιτς, επιβεβαίωσε τα σενάρια που τον θέλουν να πουλάει την Τσέλσι. Όπως αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης της Αγγλικής ομάδας, τα έσοδα που θα προέλθουν από την πώληση της Τσέλσι θα δοθούν στα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία. Το τίμημα που ζητά ο Αμπράμοβιτς για την πώληση της Τσέλσι πλησιάζει τα 4 δισεκατομμύρια ευρώ και ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από Αμερικανούς και Ελβετούς επενδυτές.

Η αρχική εξήγηση ότι η όλη ιστορία είχε να κάνει με την εικόνα της ομάδας και την προστασία που έπρεπε να της προσφέρει δεν αρκεί. Δεν θα μπορέσει δηλαδή να παραμείνει και να τη στηρίζει οικονομικά, ακόμη κι αν δεν πρόκεται να είναι μπροστά, δηλαδή να φαίνεται καθώς το θέμα έφτασε έως το βρετανικό κοινοβούλιο, όπου ζητήθηκε δημόσια η αποχώρησή του!

Ο Αμπράμοβιτς πουλά τα ακίνητά του στο Λονδίνο, σύμφωνα με τον Βρετανό βουλευτή Κρις Μπράιαντ. «Φοβάται μήπως του επιβληθούν κυρώσεις, γι’ αυτό θα πουλήσει το σπίτι του και θα πουλήσει επίσης άλλο ένα διαμέρισμα», είπε το μέλος του αντιπολιτευόμενου Εργατικού Κόμματος της Βρετανίας σε ομιλία του.

Πάντως ενώ το Ηνωμένο Βασίλειο έχει επιβάλει κυρώσεις σε περισσότερους από 100 Ρώσους ιδιώτες και οντότητες, ως απάντηση στην εισβολή στην Ουκρανία, ο Αμπράμοβιτς έχει παραμείνει μέχρι στιγμής εκτός λίστας. 

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ