Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΟπαδοί στο Άουσβιτς υποδέχθηκαν γερμανική ομάδα χόκεϊ με πανό για το ολοκαύτωμα!

Οπαδοί στο Άουσβιτς υποδέχθηκαν γερμανική ομάδα χόκεϊ με πανό για το ολοκαύτωμα!

Η παγκόσμια ιστορία δεν “σβήνει” ούτε ξεχνιέται! Το βίωσε η γερμανκή ομάδα χόκεϊ επί πάγου Eisbären όταν χθες Κυριακή (8/09), κλήθηκε να αγωνιστεί στην Πολωνία σε μια ιδιαίτερη πόλη, όπως είναι το Άουσβιτς. Η εμπειρία των γερμανών αποδείχθηκε εξαιρετικά δυσάρεστη, αν και νίκσαν 4-1. 

Οι βερολινέζοι είχαν επισκεφθεί την περασμένη Παρασκευή το μνημείο του Ολοκαυτώματος, που απέχει έξι χιλιόμετρα από το γήπεδο, προκειμένου να αποδώσουν φόρο τιμής στα περισσότερα από 1 εκατομμύριο θύματα των ναζί που βασανίστηκαν και θανατώθηκαν στο στρατόπεδο συγκέντρωσης. 

Την Κυριακή έφτασαν ανυποψίαστοι στο γήπεδο της Unia, για να δώσουν αγώνα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, βρέθηκαν ωστόσο προ μιας πολύ δυσάρεστης έκπληξης. 

Οι οπαδοί της γηπεδούχου υποδέχθηκαν τη γερμανική ομάδα με ένα τεράστιο πανό που έγραφε: “Γερμανικά στρατόπεδα θανάτου: Καλώς ήλθατε στην πόλη του μεγαλύτερου εγκλήματός σας“.

Το βίντεο έχει ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου, με τους πολωνούς οπαδούς να πιάνουν στον ύπνο ακόμα και τους υπεύθυνους της ομάδας τους, οι οποίοι απολογήθηκαν στους παράγοντες της Eisbären.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ