Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΟλυμπιακός - Σαχτάρ κατά του πολέμου

Ολυμπιακός – Σαχτάρ κατά του πολέμου

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για ένα ιστορικό παιχνίδι. Έναν φιλικό αγώνα που θα ταξιδέψει στον χρόνο ως ο πρώτος που δίνει ουκρανική ομάδα, εν μέσω πολέμου, εκτός συνόρων. Απόψε το βράδυ, στο Γεώργιος Καραϊσκάκης οι “eρυθρόλευκοι” θα υποδεχθούν τη Σαχτάρ Ντόνετσκ (20.00 One) και θα στείλουν ηχηρό μήνυμα ειρήνης. Ένα μήνυμα πως κανείς δεν πρέπει να μένει άπραγος μπροστά στον πόλεμο.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Σαχτάρ Ντόνετσκ με πλήρη σύνθεση, με σκοπό να τιμήσει τους φιλοξενούμενούς του και να δείξει για ακόμη μία φορά πως δηλώνει πάντα «παρών».

Όπως ενημέρωσε από χθες ο Ολυμπιακός, εισιτήρια διατίθενται μέσω Internet (www.olympiacos.org) έως την εξάντλησή τους. Η παραλαβή θα πραγματοποιείται α) την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email), β) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone και γ) από τα delivery kiosks (αυτόματα μηχανήματα παραλαβής εισιτήριων) έξω από την θύρα 17. Επίσης θα διατεθούν εισιτήρια και από τα εκδοτήρια τα οποία θα είναι ανοικτά το Σάββατο 09/4 (10:00 έως την έναρξη του αγώνα). Υπενθυμίζεται, δε, πως για την αγορά των εισιτηρίων δεν απαιτείται κάρτα φιλάθλου.

Η Σαχτάρ έχει να δώσει παιχνίδι από τον Δεκέμβριο, καθώς τότε τελείωνε η χειμερινή διακοπή του ουκρανικού πρωταθλήματος. Όμως ξεκίνησε ο πόλεμος τέλος Γενάρη και η εισβολή των Ρώσων με αποτέλεσμα να σταματήσουν τα πάντα, να καταληφθεί το Ντονμπάς και να αποχωρήσουν από την Ουκρανία οι περισσότεροι ξένοι του συλλόγου.

Μετά τον Ολυμπιακό, θα δώσει αγώνες με Παρί, Λάτσιο, Φενέρμπαχτσε, Σεβίλλη, Χάιντουκ Σπλιτ και άλλες ομάδες που θέλουν να στείλουν μήνυμα για τον τερματισμό του πολέμου.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ