Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΟλυμπιακοί Αγώνες: Ποιοι Έλληνες θα γιορτάσουν τα γενέθλιά τους στο Παρίσι

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ποιοι Έλληνες θα γιορτάσουν τα γενέθλιά τους στο Παρίσι

Αρκετά από τα μέλη της ελληνικής αποστολής στο Παρίσι θα έχουν γενέθλια στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά έντεκα! 

H αρχή γίνεται σήμερα (25/07) με τη Μαρία Σάκκαρη, που κλείνει τα 29, αλλά και με την προπονήτρια της εθνικής μας ομάδας πόλο των γυναικών Αλεξία Καμμένου που γίνεται 55.

Ακολουθεί ο βενιαμίν Βαγγέλης Ντούμας, ο 16χρονος κολυμβητής που ζει το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής του, έχοντας γενέθλια την ημέρα της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Τη σκυτάλη θα πάρει ο Πέτρος Τσιτσιπάς, που την πρώτη ημέρα των Αγώνων γίνεται 24. Την επόμενη της λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, στις 12 Αυγούστου έχει γενέθλια και ο αδερφός του Στέφανος, ο οποίος θα σβήσει 26 κεράκια.

Στις 29 Ιουλίου είναι η σειρά της Ιόλης Μυτιληναίου, της πρωταθλήτριας ιππασίας η οποία κλείνει τα 27 και ακολουθεί την τελευταία ημέρα του μήνα, ο παίκτης της εθνικής μας ομάδας μπάσκετ Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος γεννήθηκε το 1990.

Ο Αύγουστος μπαίνει με το μέλος της εθνικής μας ομάδας πόλο των ανδρών Στέλιο Αργυρόπουλο στις 2 του μήνα να κλείνει τα 28, ενώ στις 5 Αυγούστου ο πρωταθλητής του τζούντο Θόδωρος Τσελίδης γίνεται 28.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη, που γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου 1994, θα γιορτάσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες τα 30 και τέλος, την επομένη της λήξης, όπως και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, έχει γενέθλια ο τερματοφύλακας της εθνικής πόλο Μάνος Ζερδεβάς που γίνεται 29 ετών.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ