Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΟι... ισαποστάκηδες κλείνουν το μάτι στον Τσίπρα

Οι… ισαποστάκηδες κλείνουν το μάτι στον Τσίπρα

Μπορεί ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, να επιχείρησε να μας πείσει ότι το ΠΑΣΟΚ, δεν πρόκειται να δώσει σωσίβιο στο ΣΥΡΙΖΑ, και ότι δεν πρόκειται να γίνουν οι νέοι Καμμένοι για την Κουμουνδούρου.

Η αλήθεια όμως δεν είναι αυτή, που θέλει να παρουσιάσει ο στενός συνεργάτης του Νίκου Ανδρουλάκη.

Έξυπνα πράττει ως Οδυσσέας, αλλά η αλήθεια είναι ότι στο ΠΑΣΟΚ, υπάρχουν αρκετοί Δούρειοι Ίπποι, που καλοβλέπουν τη συμμαχία με το ΣΥΡΙΖΑ, με πρόσχημα να φύγει η δεξιά του Μητσοτάκη. Και αυτοί είναι που καλλιεργούν στον… κραταιό Νικόλα την αντίληψη, ότι μπορεί να γίνει πρωθυπουργός με πρόταση Τσίπρα και με την στήριξη ΣΥΡΙΖΑ, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και με πλαίσιο συμφωνίας.

Είναι η ομάδα των προθύμων της Χαριλάου Τρικούπη, που θέλει να ξεχάσει το τι τους έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, που έστηνε λαικά δικαστήρια και τους κυνηγούσε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, γιατί μας έφερε τα Μνημόνια.

Ο Κωνσταντινόπουλος, ξέρει ότι το αφήγημα αυτό μπορεί να …θάψει τα όποια σχέδια του ΠΑΣΟΚ, για επαναφορά στην πολιτική ζωή του τόπου και για αυτό ένιωσε την ανάγκη να παρέμβει.

Οχι για να φρενάρει τους…ισαποστάκηδες, που επί της ουσίας κλείνουν το μάτι στον Τσίπρα, αλλά για να καθησυχάσει τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που…ανατριχιάζουν στη σκέψη συνεργασίας με τους διώκτες τους, αλλά κυρίως τους πολίτες που αν καταλάβουν τα παιχνίδια που παίζουν κάποιοι θα φύγουν τρέχοντας από το ΚΙΝΑΛ.

Καλό θα είναι ο κραταιός Νικόλας να ξεκαθαρίσει τις θέσεις του, πριν τον καταπιεί η πόλωση. Εάν θέλει να είναι με τον Βαξεβάνη, τον Πολάκη και τα άλλα τα παιδιά να έχει το θάρρος να το πεί. Διότι οι ίσες αποστάσεις και οι λογικές τι Πλαστήρας, τι Παπάγος, το έχει πληρώσει ακριβά ο τόπος.

Ας βγει και ας απαντήσει εδώ και τώρα, εάν σκοπεύει να γίνει πρωθυπουργός του Τσίπρα, ή όχι. Τα άλλα όλα είναι να είχαμε να λέγαμε.

Διότι οι εκλογές, είναι τόσο κοντά, όσο και μακριά να φαίνονται. Οι πολίτες ζητούν καθαρές απαντήσεις. Και αυτές πρέπει να δοθούν πριν την κάλπη. Διότι εάν πάμε μετά, θα θυμίζει τοι δημοψήφισμα του Τσίπρα. Που αφού πήρε αυτό που ήθελε(;) από το λαό έκανε τη μεγαλύτερη πολιτική κωλοτούμπα που γνώρισε ο τόπος.

Για αυτό εάν το ΠΑΣΟΚ, θέλει να σβήσουμε τα παλιά, να κλείσουμε τα τεφτέρια, πρέπει να σταματήσει το κρυφτούλι και τα παιχνίδια με την Κουμουνδούρου. Τόσο απλά, σύντροφε Οδυσσέα…

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ