Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΟι βιασμοί και η υποκρισία της Αριστεράς

Οι βιασμοί και η υποκρισία της Αριστεράς

Παρατηρώ τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες με τις καταγγελίες για τους βιασμούς. Και δεν μπορώ να μην παρατηρήσω, ότι ακόμη και αυτοί που είχαν καταπιεί τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου, βρήκαν τη φωνή τους.

Και αναφέρομαι σε κάτι ευαίσθητες…αριστερές φωνές, που ετοιμάζονται για άλλη μια φορά να εκμεταλλευτούν πολιτικά τους αθλίους που εκμεταλλεύονται, ανθρώπινα σώματα και ψυχές.

Αυτές τις τάχα μου δήθεν προοδευτικές φωνές που βάζουν ταξικό και πολιτικό πρόσημο ακόμη και στους βιασμούς.

Και γίνομαι συγκεκριμένος: Οταν ο φερόμενος ως βιαστής, ή κακοποιητής, είναι πλούσιος, παπάς, ή …δεξιός είναι στα κάγκελα. Οταν ο φερόμενος ως βιαστής, ή κακοποιητής είναι μετανάστης, ή αλλοδαπός, ή …προοδευτικός, δεν βγάζουν άχνα.

Για αυτές τις περιπτώσεις φταίει το σύστημα, το κράτος κλπ. Τότε ούτε συγκεντρώσεις κάνουν, ούτε πορείες, ούτε ξεσηκωμό στο διαδίκτυο. Ούτε συνθηματάκι σε τοίχο δεν θα βλέπαμε.

Ασε που εάν διέρρεε η δικογραφία το τι θα γινόταν για την καταπάτηση των δικαιωμάτων τους.

Ουαί και αλίμονο όμως εάν ανήκουν στις κατηγορίες που θεωρούνται ταξικοί ή άλλου είδους εχθροί. Εκεί στήνουν πάρτι για να φανεί η προοδευτικότητά τους.

Ούτε καν ο νομικός πολιτισμός, που λέει ότι κανείς δεν είναι ένοχος, μέχρι να καταδικαστεί δεν ισχύει.

Βιαστές τους ανεβάζουν, βιαστές τους κατεβάζουν.

Φανταστείτε ας πούμε η Γεωργία να κατηγορούσε δεξιό δικηγόρο, για την επίθεση που δέχτηκε, τι θα γινόταν. Ο ΣΥΡΙΖΑ του ανέστειλε την κομματική ιδιότητα, και ούτε γάτα, ούτε ζημιά.

Αυτή είναι η αθλιότητα της Αριστεράς για μένα. Διότι ο βιαστής είναι βιαστής, ανεξάρτητα, που ανήκει. Και το κάθαρμα είναι κάθαρμα, είτε είναι πλούσιος, είτε φτωχός. Είτε αριστερός είτε δεξιός.

Τόσο απλά είναι κάποια πράγματα, εάν δεν έχεις παρωπίδες, και εάν δεν θες να εκμεταλλεύεσαι κομματικά τα πράγματα.

Θα ήθελα να δω συγκεντρώσεις ας πούμε για τη Μυρτώ, που δεν είδαμε. Αλλά αυτά είναι για κάποιους ψιλά γράμματα.

Και τα γράφω αυτά, μπας και ξυπνήσουν κάποιοι. Οι περισσότερες κακοποιητικές συμπεριφορές, ήταν από ανθρώπους του…λαού, και από ανθρώπους που στην κουλτούρα , στην ιδεολογία και στον πολιτισμό τους οι γυναίκες είναι…αντικείμενα. Οσο και αν ενοχλεί κάποιους αυτή είναι η αλήθεια.

Για αυτό οι ευαισθητούληδες, ας σταματήσουν να βανδαλίζουν εκκλησίες και αγάλματα για να αντιδράσουν τάχα μου δήθεν στην αστική τάξη.

Ας κοιτάξουν τα πρόσωπά τους στον καθρέφτη και ας σταματήσουν την υποκρισία και να βάζουν ταξικές-τοξικές ταμπέλες σε όλα. Δυστυχώς δεν βιάζουν μόνο τα πλουσιόπαιδα και παπάδες σε αυτή τη χώρα…

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ