Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΝότιγχαμ Φόρεστ: Κέντρο προπόνησης - παλάτι χάρη στην επένδυση Μαρινάκη

Νότιγχαμ Φόρεστ: Κέντρο προπόνησης – παλάτι χάρη στην επένδυση Μαρινάκη

Η Νότιγχαμ Φόρεστ παρουσίασε το ανακαινισμένο προπονητικό της κέντρο μετά από επένδυση εκατομμυρίων του Βαγγέλη Μαρινάκη. Έπειτα από πρωτοβουλία του έλληνα ιδιοκτήτη οι εργασίες που ξεκίνησαν το καλοκαίρι γύρω από την “Nigel Doughty Academy” ολοκληρώθηκαν τον Οκτώβριο, με το σύλλογο να παρουσιάζει το ανακαινισμένο προπονητικό κέντρο.

Μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές του εγχειρήματος αφορούσε στην κατασκευή ενός υπερσύγχρονου γυμναστηρίου, μαζί με αίθουσες φυσικής κατάστασης και αποκατάστασης για τους ποδοσφαιριστές.

Ταυτόχρονα υπήρξαν βελτιωτικές εργασίες και στο εσωτερικό των αποδυτηρίων, το οποίο περιλαμβάνει μια ολοκαίνουρια σάουνα, λουτρά παγοθεραπείας και ζεστά μπάνια για τη μυϊκή αποκατάσταση.

Η κουζίνα έχει ανανεωθεί, όπως και το εστιατόριο στο προπονητικό κέντρο, ενώ στον επάνω όροφο τα γραφεία έχουν ανακαινιστεί και επεκταθεί, ώστε να περιλαμβάνουν μια νέα αίθουσα συνεδριάσεων, μια σουίτα εντυπωσιακών χώρων συσκέψεων και μια αίθουσα ανάλυσης βίντεο με άμεση πρόσβαση στο μπαλκόνι για τη μαγνητοσκόπηση των εκπαιδευτικών συνεδριών.

Στους εξωτερικούς χώρους ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες γύρω από δυο νέα υβριδικά γήπεδα, τα οποία διαθέτουν ίδια ποιότητα επιφάνειας με τον χλοοτάπητα του City Ground.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ