Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΝέα εποχή στη συνεργασία Globe One Digital και Allianz European Reliance

Νέα εποχή στη συνεργασία Globe One Digital και Allianz European Reliance

Νέα εποχή στη συνεργασία τους εγκαινιάζουν η Globe One Digital και η Allianz European Reliance, η ασφαλιστική εταιρεία που προέκυψε από την εξαγορά της εταιρείας Ευρωπαϊκή Πίστη από την Allianz SE και τη συγχώνευσή της με την Allianz Ελλάδος.

Όπως ανακοινώθηκε, μετά από μια πενταετία ως στρατηγικός συνεργάτης της Allianz Direct στην Ελλάδα σε θέματα digital marketing, η Globe One Digital αναλαμβάνει έναν διευρυμένο ρόλο, με στόχο να συνεισφέρει στην επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού της Allianz European Reliance.

Όπως γνωστοποιείται, η Globe One Digital θα αναλάβει, μεταξύ άλλων, την ενοποίηση όλων των καναλιών επαφής της Allianz European Reliance (ενοποίηση που αφορά τη European Reliance και την Allianz Ελλάδος) στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με στόχο τη δημιουργία ενός συνολικού ψηφιακού οικοσυστήματος, διασφαλίζοντας μια συνεκτική και ηχηρή παρουσία στα social media.

Παράλληλα, η ομάδα της Globe One Digital θα συνεχίσει την παραγωγή περιεχομένου για το brand Allianz European Reliance, μέσα από ένα μίγμα multimedia εργαλείων, με ισχυρή απήχηση σε πλατφόρμες όπως το LinkedIn και εκείνες της Meta (Facebook, Instagram).

Ένας ακόμη στόχος της συνεργασίας των δύο εταιρειών είναι η ενίσχυση της δυναμικής της Allianz European Reliance, μέσα από την υλοποίηση επιδραστικών στρατηγικών social media εκστρατειών.

«Η ασφαλιστική αγορά αντιπροσωπεύει έναν από τους πιο κρίσιμους τομείς εξειδίκευσης της Globe One Digital. Είμαστε περήφανοι που η Allianz European Reliance μάς εμπιστεύτηκε, ώστε να προχωρήσουμε μαζί προς το μέλλον. Η συνεργασία ανοίγει νέους ορίζοντες, με το success story της Allianz Direct να αποτελεί τη ζωντανή απόδειξη της ικανότητάς μας να περιηγούμαστε στην πολυπλοκότητα της ασφαλιστικής αγοράς και να οδηγούμε τις εξελίξεις», σχολίασε ο γενικός διευθυντής της Globe One Digital Νίκος Καπετανάκης.

Από την πλευρά του ο συνεργάτης και επικεφαλής Επιτυχίας Πελατών, Πέτρος Γιαννακάρης πρόσθεσε: «Η Globe One Digital αναλαμβάνει πλέον μια σειρά από νέες μετασχηματιστικές πρωτοβουλίες για την Allianz European Reliance, διαδραματίζοντας κεντρικό ρόλο στην ψηφιακή εξέλιξη της εταιρείας. Η επιτυχής πενταετής συνεργασία αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία οικοδομείται ο διευρυμένος ρόλος μας. Η δέσμευσή μας να υποστηρίξουμε κάθε προσπάθεια για την ανάπτυξη και την πρόοδο της Allianz European Reliance είναι αποφασιστική».

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ