Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜπαρσελόνα: Παράπονα Γκιντογάν προς την ομάδα!

Μπαρσελόνα: Παράπονα Γκιντογάν προς την ομάδα!

Πώς το…λέει η ίδια η ζωή, όταν υπάρχει αιτία; “Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες!”. Σε ό,τι αφορά βέβαια στις σχέσεις του Ιλκάϊ Γκιντογάν με τη νέα του ομάδα, τη Μπαρσελόνα, τα πάντα στην τωρινή περίοδο είναι σχετικά, όπως ορίζονται από τη συγκεκριμένη ρήση. Και το “καλύτερες”, αλλά ακόμη και το “οικογένειες!”.

Ο μέχρι πέρυσι σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι, με την οποία κατέκτησε treble, άφησε τους γαλάζιους της Αγγλίας προκειμένου να μετακομίσει στη Βαρκελώνη. Ο γερμανός μεσοεπιθετικός…ψήφισε λοιπόν Μπαρσελόνα μετά από μια ιστορική χρονιά με τη Μάντσεστερ Σίτι, φαίνεται όμως ότι η συμπεριφορά από τον καταλανικό σύλλογο προς το πρόσωπό του δεν ήταν η ιδανική.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Sport, τις οποίες επικαλείται και η Daily Mail, ο Γκιντογάν μαζί με τη σύζυγό του Σάρα Αρφαουί, ένιωσαν εγκαταλελειμμένοι από το σύλλογο κατά την περίοδο μετακόμισης στην Ισπανία.

Το ζευγάρι έκανε παράπονα προς την ομάδα για έλλειψη βοήθειας στη διαδικασία εύρεσης νέου σπιτιού αλλά και στη μετακόμιση, με τη διοίκηση να απολογείται προς τον ποδοσφαιριστή.

Ο Γκιντογάν πάντως είναι συνεπής με την απόδοσή του και μάλιστα σκόραρε για πρώτη φορά με τη μπλαουγκράνα φανέλα στο πρόσφατο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ