Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΜοναδικά supercars «πλημμυρίζουν» την Αθήνα στις 14 Ιουνίου

Μοναδικά supercars «πλημμυρίζουν» την Αθήνα στις 14 Ιουνίου

Περισσότερα από 70 μοναδικά supercars όπως, μεταξύ άλλων, τη Lamborghini Gallardo, το Elegant της Mercedes SLS AMG, την Porsche 997 GT2 ή τη διάσημη Ferrari 458 με τα αμφίδρομα άλογα, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά, την Παρασκευή 14 Ιουνίου στο κέντρο της Αθήνας, οι λάτρεις των υπερπολυτελών σπορ αυτοκινήτων.

   Τα αυτοκίνητα θα φτάσουν στην ελληνική πρωτεύουσα από την Ισπανία, στο πλαίσιο της αυτοκινητιστικής διοργάνωσης «6to6 Motor Europe Tour», και θα συγκεντρωθούν στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου από το πρωί μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής. Στη συνέχεια, θα διασχίσουν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης προς τον λόφο του Λυκαβηττού και το Σάββατο 15 Ιουνίου θα ταξιδέψουν στο Μέτσοβο.

   Η έκθεση-παρουσίαση των αυτοκινήτων στο ελληνικό κοινό υλοποιείται με την αρωγή της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ισπανίας, καθώς αποτελεί γεγονός μεγάλης διεθνούς προβολής που αναδεικνύει τη χώρα μας ως προορισμό για τουρισμό πολυτελείας, αλλά και γαστρονομικό τουρισμό.

   Διαδρομή 3.000 χλμ. από την Ελλάδα στο Μονακό

   Η διοργάνωση ξεκίνησε το 2006 στην Βαρκελώνη από το 6to6 Motor, μια κοινότητα που αντιπροσωπεύει το automotive lifestyle και απαρτίζεται από 15.000 μέλη και 1.500 ιδιοκτήτες υπερπολυτελών σπορ αυτοκινήτων. Βασικός στόχος της είναι να προσφέρει στα μέλη της έναν πρωτότυπο τρόπο να απολαμβάνουν μαζί την οδήγηση σε αυθεντικές διαδρομές, διασχίζοντας διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες, τοπία, πολιτισμούς και γαστρονομικές παραδόσεις.

    Αρχικά, οι διαδρομές πραγματοποιούνταν εντός της Ισπανίας, όμως το 2009 τα αυτοκίνητα έφθασαν έως το Μόντε Κάρλο και την Κυανή Ακτή, ενώ το 2011 προστέθηκε το Europe Tour και για πρώτη φορά κορυφαίες εταιρείας αυτοκινήτων πολυτέλειας «φόρεσαν» το σήμα του 6to6 Motor.

    Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 20 Ιουνίου, θα ξεκινήσει από την Ελλάδα και θα ολοκληρωθεί στο Μονακό, καλύπτοντας συνολικά 3.000 χλμ. σε 9 χώρες. Είναι η δεύτερη φορά που στο πρόγραμμα της εντάσσεται η Ελλάδα, καθώς το 2019 τα supercars είχαν επισκεφθεί τα Μετέωρα και την Θεσσαλονίκη.

    Το 6το6 Motor – Europe Tour 2024 έχει την υποστήριξη του Εμπορικού Επιμελητηρίου (CCAM-Generalitat) της Καταλονίας, καθώς και κορυφαίων εμπορικών σημάτων που σχετίζονται με τον χώρο του αυτοκινήτου.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ