Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΜε τη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής η 23η Διεθνής Τουριστική Έκθεση «TAXIDI...

Με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής η 23η Διεθνής Τουριστική Έκθεση «TAXIDI 2022» στη Λευκωσία

«Με εξωστρέφεια ανοίγουμε νέους δρόμους για την ανάπτυξη του Τουρισμού, αξιοποιώντας το μεγάλο τουριστικό κεφάλαιο που διαθέτει η Αττική μας», τονίζει ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης με την ευκαιρία της δυναμικής παρουσίας της Περιφέρειας στη μεγαλύτερη τουριστική Έκθεση της Κυπριακής Δημοκρατίας, «ΤΑΞΙΔΙ 2022» που πραγματοποιείται από την Παρασκευή 29 Απριλίου έως και τη Δευτέρα 01 Μαΐου, στη Λευκωσία. 

Η Περιφέρεια συμμετέχει για πρώτη φορά ως συνεκθέτης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, προσεγγίζοντας με αυτό τον τρόπο, τη σημαντική για την Αττική, τουριστική αγορά της Κύπρου. Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, θα προβληθεί η Αττική ως ένα ασφαλές κι ελκυστικό σύνολο προορισμών για διακοπές καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Θα προβληθούν στους τουριστικούς επαγγελματίες και στο κοινό της έκθεσης, τα κυριότερα ώριμα τουριστικά προϊόντα και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των επιμέρους προορισμών της Αττικής. 

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν επαγγελματικές συναντήσεις (Β2Β) με touroperators, travelagents και άλλους που δραστηριοποιούνται στον ταξιδιωτικό κλάδο. Στο πλαίσιο αυτό, η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας, συνεργάζεται στενά, τόσο με τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Ε.Ο.Τ. στην Ελλάδα, όσο και με την Υπηρεσία Εξωτερικού του Ε.Ο.Τ. στην Κύπρο. 

Ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης με αφορμή τη συμμετοχή στην Έκθεση αναφέρει: «Η Περιφέρεια μπορεί και πρέπει να γίνει το «βαρύ πυροβολικό» για τον τουρισμό, καθώς μπορεί να αποτελεί πόλο έλξης καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Με σχέδιο και παρουσία σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, επικοινωνούμε το μεγάλο «κεφάλαιο» Αττική σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη».

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ