Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΜεγάλη συμφωνία 870 εκατ. δολαρίων για την Αγγελική Φράγκου

Μεγάλη συμφωνία 870 εκατ. δολαρίων για την Αγγελική Φράγκου

Μία μεγάλη συμφωνία ανακοίνωσε η ισραηλινή εταιρεία τακτικών γραμμών ΖΙΜ για πλοία που ανήκουν στο στόλο της Navios Maritime Partners, συμφερόντων Αγγελικής Φράγκου.

Ειδικότερα, η ZIM έκλεισε νέα συμφωνία με την Navios Maritime για τη ναύλωση 13 πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, εκ των οποίων τα 8 είναι νεότευκτα και τα 5 μεταχειρισμένα. Τα πέντε secondhand πλοία που θα ναυλωθούν έως 4.5 έτη, έχουν μεταφορική ικανότητα 3.500-4.360 teu και θα παραδοθούν το πρώτο και το δεύτερο τρίμηνο του 2022. Ενώ τα οκτω νεότευκτα, θα ναυλωθούν έως 5.3 έτη και έχουν μεταφορική ικανότητα 5.300 teu θα παραδοθούν το τρίτο τρίμηνο του 2023 και το τέταρτο τρίμηνο του 2024.

Τα συνολικά έσοδα για την εταιρεία της Αγγελικής Φράγκου ανέρχονται σε περίπου 870 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΖΙΜ, Eli Glickman σχολίασε ότι “Αυτή η συναλλαγή ενισχύει τη θέση μας ως παγκόσμιου και εξειδικευμένου παίκτη, συμβάλλοντας στην εισαγωγή νέας χωρητικότητας στο μέγεθος που απαιτείται από την αγορά, καθώς και παρέχοντας υψηλής ποιότητας και οικονομικά αποδοτική πρόσθετη χωρητικότητα για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης στο μέλλον”.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ