Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΜήπως θυμούνται τις ουρές για ένα 50άρικο;

Μήπως θυμούνται τις ουρές για ένα 50άρικο;

Γράφει ο Νίκος Ελευθερόγλου

Εάν τα πράγματα δεν ήταν τόσο σοβαρά, θα άξιζε να κάνουμε πλάκα με τα όσα καταγγέλλει τον τελευταίο καιρό ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κουμουνδούρου, τις τελευταίες ημέρες έχει ενοχληθεί και για τις ουρές που κάνουν οι πολίτες για τα δωρεάν τεστ. Γιατί η “κακιά” και “αποτυχημένη” κυβέρνηση Μητσοτάκη, δεν έχει φροντίσει έτσι ώστε μέσα σε λίγα λεπτά οι πολίτες να κάνουν το τεστ και να φεύγουν. Προφανώς απασχολούμενοι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ περισσότερο με το “Dont look up” και όχι με τα όσα συμβαίνουν στις άλλες χώρες, δεν μπορούν να δουν το αυτονόητο.

Ότι ουρές και μάλιστα χιλιομέτρων σχηματίζονται ακόμη και στην χώρα του Μπάιντεν, τον οποίο θαυμάζουν, αλλά και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Βέβαια, τόσο καιρό οι δομές ήταν σχεδόν…άδειες καθώς οι εμβολιασμένοι δεν πήγαιναν για τεστ. Όλα τα άλλαξε η “Ομικρον” , με αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι που δεν έκαναν τεστ να προσέρχονται πλέον για να τα κάνουν. Όχι ότι η κυβέρνηση και ο ΕΟΔΥ δεν πρέπει να αυξήσουν τις ώρες κατά τις οποίες διενεργούνται τα τεστ, και τα σημεία ελέγχου, αλλά να μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ για ουρές είναι σαν να τρίβεται… στη γκλίτσα του τσοπάνη.

Μάλλον πιστεύουν ότι ζούμε στη χώρα των Λωτοφάγων και έχουμε ξεχάσει τα όσα περνούσαν χιλιάδες Έλληνες, όταν ο “αγάπη μου έκλεισα τις τράπεζες” Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, αποφάσιζε εν μια νυκτί και για εβδομάδες, να κάνει τους πολίτες να στέκονται επί ώρες στις Τράπεζες για να πάρουν ένα…50άρικο.

Αυτές ήταν οι ουρές της αθλιότητας, που ζούσε η Ελλάδα και οι Έλληνες, οι οποίοι το μόνο που ήθελαν ήταν να πάρουν τα χρήματά τους.

Τότε ο ΣΥΡΙΖΑ και τα διάφορα στελέχη του δεν έβγαζαν άχνα. Αλλά έτσι είναι, στη χώρα της “φαιδράς πορτοκαλέας” ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί χαλαρά να κουνάει το δάκτυλο σε καιρούς πανδημίας.

Το δυστύχημα είναι ότι η κυβέρνηση αντί να εκδώσει τη … μαύρη Βίβλο της Κουμουνδούρου για τα όσα πέρασαν χιλιάδες Έλληνες από το κόμμα που θα έσκιζε το Μνημόνιο με ένα νόμο και ένα άρθρο, κάθεται και απολογείται.

Ευτυχώς όμως κάποιοι θυμούνται τις ουρές του 50άρικου και τον εξευτελισμό που βίωναν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες (πέρα από την αγωνία τους), για να έχουν πρόσβαση στο αυτονόητο. Που ήταν τα χρήματά τους. Για αυτό ας κατέβουν λίγο εκεί στην Κουμουνδούρου από το αντιπολιτευτικό τους καλάμι και ας κάνουν αντιπολίτευση με ενσυναίσθηση. Αντί του “don’t look up” ας επιλέξουν το look inside of you…

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ