Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜέσι: Χιλιάδες αργεντινοί στην Times Square του ευχήθηκαν χρόνια πολλά!

Μέσι: Χιλιάδες αργεντινοί στην Times Square του ευχήθηκαν χρόνια πολλά!

Η Νέα Υόρκη δεν συνδυάζεται με το ποδόσφαιρο. Όταν όμως…εμφανίζεται ο Μέσι τότε ακόμη και η Times Square μπορεί να μετατραπεί σε γήπεδο! Βέβαια ο Λίο δεν ήταν παρών στην πλατεία, όμως το όνομά του ακούστηκε από χιλίαδες αργεντινούς που πλημμύρισαν την Times Square.

Καταρχάς τραγούδησαν συνθήματα, όπως το πασίγνωστο “Muchachos” που συνόδευσε την Αργεντινή στην κατάκτηση του Μουντιάλ. Το έκαναν με αφορμή τον αγώνα της Αργεντινής τα ξημερώματα της Τετάρτης κόντρα στη Χιλή, για το Copa America.

Υπήρχε όμως και άλλη αφορμή, τα χθεσινά γεννέθλια του Μέσι. Ο ζωντανός θρύλος της Αργεντινής έκλεισε τα 37 και οι συμπατριώτες του τον αποθέωσαν.  

Ο Μέσι όσο υπάρχει στους αγωνιστικούς χώρους “σπάει” κάθε ρεκόρ! Στην πρεμιέρα με τη νίκη 2-0 επί του Καναδά μπορεί να μη σκόραρε, έγινε πάντως  ο πρώτος παίκτης σε συμμετοχές στη διοργάνωση φτάνοντας τις 35, αλλά και ο πρώτος αργεντινός που συμμετέχει σε επτά Copa America. Ενώ περιμένουμε κάτι ακόμα. Του λείπουν 4 γκολ για να γίνει κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ