Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜέσι: Δύο γκολ και μια ασίστ στην επιστροφή μετά από 62 ημέρες!

Μέσι: Δύο γκολ και μια ασίστ στην επιστροφή μετά από 62 ημέρες!

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στη δράση τα ξημερώματα της Κυριακής (15/9) και “καθάρισε” για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι κόντρα στη Φιλαδέλφεια, συνδυάζοντας το comeback του με δύο γκολ και ασίστ.

Ο Μέσι ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον είχε αφήσει έξω περίπου δύο μήνες (είχε αποχωρήσει τραυματίας από τον τελικό του Copa America τις 15 Ιουλίου) κι επέστρεψε στη διάθεση του Τάτα Μαρτίνο, στο παιχνίδι με τη Φιλαδέλφεια για την 28η αγωνιστική τοu MLS.

Η Ίντερ Μαϊάμι ου πήρε τη νίκη με 3-1, αρχικά βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα, όμως ο αργεντινός σταρ με δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά γύρισε το ματς, κάνοντας το 2-1.

Στο 26′ ο Μέσι ισοφάρισε με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ρικ και στο 30′ μετά από ωραία σέντρα του Άλμπα με πλασέ πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Η Ίντερ Μαϊάμι βρήκε και τρίτο τέρμα, με τον Μέσι να μην σκοράρει αυτή τη φορά, αλλά να συμμετέχει μοιράζοντας ασίστ στον Σουάρες, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 90+8′.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ