Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜάντσεστερ Σίτι: Κινδυνεύει να μείνει εκτός από το επόμενο Champions League!

Μάντσεστερ Σίτι: Κινδυνεύει να μείνει εκτός από το επόμενο Champions League!

Μοιάζει με χοντροκομμένο αστείο, όμως είναι πραγματικότητα. Η Μάντσεστερ Σίτι, το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση και του εφετινού Champions League, βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο να μη λάβει μέρος στην επόμενη διοργάνωση της σεζόν 2024/25!

Αιτία το γεγονός ότι η ιδιοκτησία της, το City Football Group, έχει και τη Τζιρόνα, που μέχρι τώρα κάνει εκπληκτικό πρωτάθλημα στην Ισπανία.

Αφού λοιπόν, εκτός από ενδεχόμενη κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής ξανά εφέτος, θεωρείται επίσης δεδομένο ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα τερματίσει τουλάχιστον στην τελική πρώτη τετράδα της Premier League στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, 2023/24, άρα θα εξασφαλίσει και την παρουσία της στο επόμενο Champions League, μένει να δούμε τι θα κάνει στην Ισπανία και η Τζιρόνα.

Oι κανόνες της UEFA απαγορεύουν στους ιδιοκτήτες να συμμετέχουν με περισσότερες από μία ομάδες στην ίδια ευρωπαϊκή διοργάνωση, επομένως τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη διάρκεια της πορείας πρωταθλητισμού που προς το παρόν ακολουθεί η Τζιρόνα.

Αυτή την ώρα είναι πρώτη, μπροστά από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπαρσελόνα.

Το City Football Group φέρεται να κατέχει το 47% της ισπανικής ομάδας και ένας τρόπος, για να μη μείνει εκτός του χρόνου η City, θα είναι να πουληθεί μέρος των μετοχών της εταιρείας.  

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ