Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σταματά τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον από τη μισθοδοσία της!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σταματά τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον από τη μισθοδοσία της!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι καλά! Δεν το λέμε εμείς αλλά η κακή αγωνιστική της εικόνα, που την έχει απαξιώσει στη διάρκεια και της εφετινής της σεζόν.

Η διοίκηση του club αναζητά λύσεις και τρόπους προκειμένου να βρεθούν αυτές. Μία σημαντική παράμετρος είναι προφανώς και εκείνη των εξόδων, με αποτέλεσμα να λαμβάνονται αποφάσεις για περικοπές σε κάποιους τομείς.

“Θύμα” αυτών θα γίνει και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Μετά την απόσυρσή του από την προπονητική, ο θρύλος του συλλόγου χρίστηκε παγκόσμιος πρεσβευτής του, με συμβόλαιο που από το 2013 του αποφέρει 2,1 εκατ. λίρες ετησίως.

Στο πλαίσιο ωστόσο της μείωσης δαπανών που έχει δρομολογήσει η INEOS του Σερ Τζίμι Ράτκλιφ, αποφασίστηκε να τερματιστεί η συνεργασία των δυο πλευρών το προσεχές καλοκαίρι. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Athletic, ο Φέργκιουσον είναι ήδη ενήμερος για το θέμα το οποίο τακτοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα.

Του εξηγήθηκε λοιπόν ότι ο σύλλογος προσπαθεί να εξοικονομήσει πόρους και ότι θα παραμείνει επίτιμο μέλος του συμβουλίου, δίνοντας κανονικά το παρών στα παιχνίδια του Ολντ Τράφορντ.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ