Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜάνατζερ Σάρι: "Ευχαριστούμε τον Παναθηναϊκό. Ο κόουτς δεν είναι σε θέση να...

Μάνατζερ Σάρι: “Ευχαριστούμε τον Παναθηναϊκό. Ο κόουτς δεν είναι σε θέση να φύγει από την Ιταλία”

Για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να φέρει τον Μαουρίτσιο Σάρι στην Ελλάδα μίλησε ο ατζέντης του προπονητή, εξηγώντας ότι δεν είναι σε θέση να αποχωρήσει από την Ιταλία.

Ο Αλεσάντρο Πελεγκρίνι παραχώρησε δηλώσεις στον Αλφρέντο Πεντουλά, ευχαριστώντας το “τριφύλλι”, ενώ στάθηκε στη χρυσή, όπως τη χαρακτήρισε, προσφορά, τόνιζοντας ωστόσο ότι ο 65χρονος τεχνικός δεν μπορεί τώρα να φύγει από τη χώρα του.

Νιώθω υποχρεωμένος να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκού και τους ανθρώπους της ομάδας που έκαναν τα πάντα για να φέρουν τον Μαουρίσιο Σάρι στην Ελλάδα. Μας εντυπωσίασε ο τρόπος με τον οποίο έγιναν οι διαπραγματεύσεις. Ήρθαν στην Ιταλία, μας γνώρισαν, έκαναν μια “χρυσή” προσφορά που ήταν πολύ σημαντική. Μόνο που αυτή τη στιγμή ο Σάρι βρίσκεται σε μια ιδιαίτερη περίοδο και δεν είναι σε θέση να φύγει από την Ιταλία.

Ο Παναθηναϊκός πίεσε αθόρυβα και αξιοθαύμαστα, επαναλαμβάνοντας σε πολλές περιπτώσεις το όνειρο να δώσει τα ηνία στον Σάρι. Αναγκαστήκαμε να απορρίψουμε την πρόταση για τους λόγους που ανέφερα και ήταν σωστό να τους το τονίσουμε για να προχωρήσουν σε μια άλλη επιλογή. Είμαστε ευγνώμονες κι ελπίζουμε ότι στο μέλλον μπορεί να υπάρξει μια άλλη ευκαιρία καθώς ήταν εξαιρετικοί μαζί μας
“, ανέφερε.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ