Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΛάμψη Hollywood με το blockbuster «Operation Fortune: Η μεγάλη απάτη» στη ζώνη...

Λάμψη Hollywood με το blockbuster «Operation Fortune: Η μεγάλη απάτη» στη ζώνη Sunday Premiere της Nova!

Λάμψη Hollywoodέρχεται αυτή την Κυριακή (7/7, 22:00 Novacinema1) στη ζώνη SundayPremiere της Nova με το blockbuster «Operation Fortune: Ruse de Guerre» («Operation Fortune: Η μεγάλη απάτη», 2023, διάρκειας 114’) και τους Jason Statham, Hugh Grant, Josh Hartnett, Aubrey Plaza στους πρωταγωνιστικούς ρόλους σε σκηνοθεσία του Guy Ritchie.

Για να σταματήσει την πώληση μίας νέας θανατηφόρας τεχνολογίας από έναν εκατομμυριούχο, ο κατάσκοπος Όρσον Φόρτιουν συνεργάζεται με τους καλύτερους πράκτορες κι έναν… αστέρα του Χόλιγουντ. Μην χάσετε την καθηλωτική συνέχεια την Κυριακή 7/7 (22:00) στο Novacinema1.

Απόλαυσε τη Sunday Premiere στο Novacinema1 αλλά και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ όποτε εσύ επιθυμείς, μαζί με περισσότερες από 6.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Επιπλέον, η ανανεωμένη υπηρεσία ΕΟΝ On Demand σου δίνει τη δυνατότητα  να δεις τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές ακόμα και offline.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV που τους ταιριάζει.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ