Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΛάμπαρντ: Φωτογραφία του σε σακούλες διακίνησης ναρκωτικών!

Λάμπαρντ: Φωτογραφία του σε σακούλες διακίνησης ναρκωτικών!

Έχουμε δει την αφίσα του να διακοσμεί από γήπεδα μέχρι στάσεις λεωφορείων στην Αγγλία. Λογικό καθώς υπήρξε σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου. Υπάρχουν όμως και όρια. Γι΄αυτό επάνω σε σακούλες γεμάτες ναρκωτικά, ήταν αδύνατον να φανταστεί κανείς την εικόνα του.

Κι όμως, η φωτογραφία του Φρανκ Λάμπαρντ βρέθηκε ως ετικέτα σε σακούλες που χρησιμοποιούνταν για τη διακίνηση του θανατηφόρου ναρκωτικού ice meth στην Αυστραλία, με την αστυνομία να μένει άναυδη από τα ευρήματα.

Η έρευνα κατάφερε να εντοπίσει εμπόρευμα αξίας 45 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο διακινούνταν με τη φωτογραφία του Φρανκ Λάμπαρντ στις σακούλες, γεγονός που οδήγησε στις Αρχές να πιστεύουν πως ο εγκέφαλος του κυκλώματος είναι οπαδός της Τσέλσι.

Από την πλευρά του ο πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής της ομάδας του Λονδίνου δεν είχε λόγια όταν ρωτήθηκε από τη Sun:

“Πιθανότατα ξέρετε την απάντησή μου σε αυτό το θέμα. Τι να πω για αυτό; Δεν το γνώριζα. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω τι να πω. Κυριολεκτικά δεν έχω να κάνω το παραμικρό σχόλιο”.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ