Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΚύπρος: Τεράστια η συνεισφορά των ναυτικών στην παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία

Κύπρος: Τεράστια η συνεισφορά των ναυτικών στην παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία

Με την ευκαιρία της Διεθνής «Ημέρας του Ναυτικού» που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 Ιουνίου, το Υφυπουργείο Ναυτιλίας της Κύπρου εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους τους ναυτικούς παγκοσμίως για την τεράστια προσφορά τους και τη συνεισφορά τους στην παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία.

Όπως σημειώνει το Υφυπουργείο, “από το 2011, με πρωτοβουλία του Διεθνές Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ), καθιερώθηκε η «Ημέρα του Ναυτικού», για να τιμήσει τους ανθρώπους της θάλασσας, αναγνωρίζοντας την μοναδική συμβολή των ναυτικών από όλο τον κόσμο στο διεθνές θαλάσσιο εμπόριο, την παγκόσμια οικονομία και την κοινωνία των πολιτών στο σύνολό της.

Για το 2024, η εκστρατεία του Διεθνές Ναυτιλιακού Οργανισμού εξετάζει τη συμβολή των ναυτικών ώστε να καταστεί ο ναυτιλιακός τομέας ένας ασφαλέστερος χώρος εργασίας.

Στο πλαίσιο των δράσεων για την προώθηση της Διεθνής Ημέρας του Ναυτικού, αντιπροσωπεία του Υφυπουργείου Ναυτιλίας παρέδωσε χθες, 25 Ιουνίου 2024, δώρα στους ναυτικούς που εργάζονται σε πλοία που επισκέφθηκαν το Λιμάνι Λεμεσού, ως ένδειξη της εκτίμησης και ευγνωμοσύνης της Κυπριακής Κυβέρνησης προς τους ναυτικούς”.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ