Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚριστιάνο Ρονάλντο: Πλησιάζει επικίνδυνα το ρεκόρ αστοχίας!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πλησιάζει επικίνδυνα το ρεκόρ αστοχίας!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα σταματήσει να μας απασχολεί ποτέ! Είτε πετυχαίνει τους στόχους του, είτε όχι. Ο CR-7 συνεχίζει στο Euro, μετά τη δραματική πρόκριση της Πορτογαλίας στα πέναλτι κόντρα στη Σλοβενία, χωρίς ο ίδιος να έχει σκοράρει σε κανέναν από τους τέσσερις αγώνες της ομάδας του.

Η διάθεση σίγουρα δεν του λείπει, αφού τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδι και βρίσκεται στις φάσεις, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός πως μετράει 20 σουτ στα τέσσερα αυτά ματς.

Το σερί της αστοχίας έχει πάντως φτάσει σε ιστορικά επίπεδα και κινδυνεύει μάλιστα να γίνει το μεγαλύτερο που είχε ποτέ παίκτης στη διοργάνωση. Καθώς, εκτός του Ρονάλντο, υπάρχουν μόλις τέσσερις παίκτες που έχουν κάνει από 20 και παραπάνω σουτ χωρίς να σκοράρουν, σε ένα μόλις τουρνουά από το 1980 και μετά.

Είναι ο Ντέκο με 24, με την Πορτογαλία στο Euro του 2004, o Φερνάντο Ιέρο με την Ισπανία το 1996 με 23 και οι Ντε Μπρόινε και Όλμο που είχαν από 20 με Βέλγιο και Ισπανία στις διοργανώσεις του 2016 και 2020 αντίστοιχα.

Με την Πορτογαλία να έχει μπροστά της τουλάχιστον ένα ακόμα παιχνίδι, κόντρα στην Γαλλία (05/07-22:00), είναι πιθανό ο Ρονάλντο να φτάσει στην πρώτη θέση, εφόσον αγωνιστεί και δεν σκοράρει πάλι.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ