Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚριστιάνο Ρονάλντο: Διψάει για ένα ακόμη Euro!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Διψάει για ένα ακόμη Euro!

Το βλέμμα του δεν έκρυψε ποτέ ότι διψάει για διακρίσεις, παρά τους 33 τίτλους που έχει μετρήσει έως τώρα στην καριέρα του! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν…ενδιαφέρεται για την ηλικία του και στα 39 του χρόνια (τα έκλεισε το Φεβρουάριο…), βάζει μπροστά το στόχο της κατάκτησης του επόμενου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος!

Μετά τη φιλική νίκη της Πορτογαλίας με 3-0 επί της Ιρλανδίας, ο CR7 στις δηλώσεις του ανέφερε πως πρέπει να απολαύσει το ποδόσφαιρο, αφού δεν έχει πολλά χρόνια ακόμη στους αγωνιστικούς χώρους. Έδειξε μάλιστα πόσο πολύ θέλει να κατακτήσει για δεύτερη φορά ένα Euro. Ίσως επειδή στον τελικό του 2016 έγινε αλλαγή πολύ νωρίς…

Δεν έχω πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο… οπότε πρέπει να το απολαύσω. Είμαι ερωτευμένος με το ποδόσφαιρο. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, φαντάσου στο Euro με την Πορτογαλία, νιώθεις περήφανος… είναι ένα όνειρο, όπως όταν ήμουν 20“, είπε αρχικά και συνέχισε για τον στόχο της Πορτογαλίας στη διοργάνωση:

Είναι καλό να μένουμε προσγειωμένοι, αλλά με το μυαλό μας στον ουρανό, ονειρευόμαστε το EURO. Ονειρευόμαστε και είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να πάμε βήμα προς βήμα, αλλά το όνειρο είναι δωρεάν. Έχουμε το ταλέντο, αλλά όπως λέω συχνά, το ταλέντο πρέπει να δουλέψει, τίποτα δεν σου δίνεται. Και η ομάδα είναι έτοιμη να δουλέψει“.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ