Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚλοπ: "Οι άνθρωποι που αποφασίζουν δεν νιώθουν το ποδόσφαιρο!"

Κλοπ: “Οι άνθρωποι που αποφασίζουν δεν νιώθουν το ποδόσφαιρο!”

Εκτός εαυτού βγήκε ο Γιούργκεν Κλοπ όταν πληροφορήθηκε ότι η Premier League, μετά από συμφωνία με τις τηλεοπτικές εταιρείες, όρισε το ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι της 13ης αγωνιστικής (25/11) στις 12.30 το μεσημέρι στο Etihad.

Ο λόγος που τον έκανε να αντιδράσει άμεσα και μάλιστα δημόσια, έχει να κάνει με το γεγονός ότι το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ των αγώνων για τα προκριματικά του Μουντιάλ στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής και του αγγλικού ντέρμπι είναι μικρότερο των 72 ωρών.

Ο γερμανός προπονητής αδυνατεί να πιστέψει ότι δεν σκέπτεται κανείς τους ποδοσφαιριστές: “Πώς μπορείς να βάλεις ένα τέτοιο ματς το Σάββατο στις 12:30; Ειλικρινά, οι άνθρωποι που λαμβάνουν αυτές τις αποφάσεις, δεν μπορούν να νιώσουν το ποδόσφαιρο. Δεν είναι δυνατόν.

Αυτή είναι η στιγμή που ο κόσμος πληρώνει τα περισσότερα για να δει ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Παρεμπιπτόντως, οι παίκτες θα έρθουν όλοι μπαίνοντας στο ίδιο αεροπλάνο”, τόνισε ο Κλοπ, αναφερόμενος στους Έντερσον, Άλισον, Άλβαρες, Μακάλιστερ και Νούνιες που θα γυρίσουν κατάκοποι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να παίξουν στο ντέρμπι.

“Θα πρέπει να δίνεις μάχες στο δυσκολότερο πρωτάθλημα στο κόσμο και να είσαι έτοιμος την Πέμπτη, την Κυριακή και την Πέμπτη.

Και αν έχει την ικανότητα η Premier League, πρέπει να είμαστε έτοιμοι και το Σάββατο στις 12:30″, πρόσθεσε, κάνοντας δηκτική αναφορά στην επιλογή της Λίγκας να βάλει τόσο νωρίς το ντέρμπι, παρά το γεγονός πως υπάρχουν παίκτες που θα γυρίσουν στην Αγγλία έχοντας φορτωμένο αγωνιστικό πρόγραμμα και δεν θα έχουν τον απαραίτητο χρόνο ξεκούρασης.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ