Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ«Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη» για ακόμα μια φορά η AEGEAN

«Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη» για ακόμα μια φορά η AEGEAN

H AEGEAN για ακόμη μια φορά ανακηρύσσεται πρώτη στις προτιμήσεις των επιβατών και βραβεύεται ως η «Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη», στα Skytrax World Airline Awards 2024.

Για 13η συνεχή χρονιά και 14η φορά συνολικά στα 25 χρόνια λειτουργίας της, η AEGEAN αναγνωρίζεται για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία που παρέχει και κατακτά τον τίτλο της Καλύτερης Περιφερειακής Αεροπορικής Εταιρείας στην Ευρώπη από την Skytrax, τον Διεθνή Οργανισμό Αξιολόγησης Αεροπορικών Εταιρειών. Ταυτόχρονα κατακτά τη 2η θέση στην κατάταξη για την «Καλύτερη Περιφερειακή Εταιρεία στον Κόσμο» και την 3η θέση στην κατάταξη για την «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στην Νότια Ευρώπη».

Ο κ. Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN, δήλωσε σχετικά: «Κλείνοντας φέτος 25 χρόνια λειτουργία της εταιρείας μας, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που κατακτήσαμε και πάλι τον τίτλο της “Καλύτερης Περιφερειακής Αεροπορικής Εταιρείας στην Ευρώπη” στα Skytrax World Airline Awards 2024. Αυτή η διάκριση της AEGEAN στη συγκεκριμένη κατηγορία για 13η συνεχόμενη χρονιά και 14η συνολικά, αποτελεί για εμάς απόδειξη της συνεχούς προσπάθειας και αφοσίωσης των ανθρώπων μας και ένα, νομίζουμε, ακόμη σημαντικό επίτευγμα σε ένα τόσο ανταγωνιστικό και γεμάτο προκλήσεις κλάδο, όπως είναι οι αερομεταφορές. Με αφορμή τον εορτασμό των 25 χρόνων λειτουργίας μας, είμαστε ακόμη πιο αποφασισμένοι να ενισχύσουμε περαιτέρω τις υπηρεσίες μας και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους επιβάτες μας, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και φιλοξενίας. Ευχαριστούμε όλους τους επιβάτες και τους ανθρώπους μας που έκαναν αυτή την επιτυχία δυνατή».

Αναφερόμενος στη βράβευση της AEGEAN, ο κ. Edward Plaisted, CEO της Skytrax, δήλωσε: «Θερμά συγχαρητήρια στην AEGEAN που ανακηρύχθηκε «Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη» στα Skytrax World Airline Awards 2024. Πρόκειται για την 14η διάκρισή της σε αυτή την κατηγορία συνολικά, και τη 13η συνεχόμενη σε αντίστοιχα έτη, και αυτό αποτελεί ένα πραγματικά αξιοσημείωτο επίτευγμα από μια αεροπορική εταιρεία σε αυτήν την πολύ ανταγωνιστική περιοχή που δραστηριοποιείται».

Τα βραβεία World Airline Awards:

Τα World Airline Awards είναι ανεξάρτητα βραβεία, που ξεκίνησαν την πορεία τους το 1999 με στόχο να παρέχουν μία πραγματικά παγκόσμια μελέτη ικανοποίησης πελατών. Ταξιδιώτες από ολόκληρο τον κόσμο ψηφίζουν στη μεγαλύτερη έρευνα ικανοποίησης πελατών για να αποφασίσουν τους νικητές των βραβείων. Συχνά αναφέρονται ως τα «Όσκαρ του κλάδου των αερομεταφορών» και αποτελούν παγκόσμιο σημείο αναφοράς, για την αριστεία των αεροπορικών εταιρειών.

Η διαδικασία αξιολόγησης, για τα βραβεία World Airline Awards 2024βασίστηκε στην αποτίμηση της πραγματικής ταξιδιωτικής εμπειρίας για το διάστημα Σεπτεμβρίου 2023 έως και Μαΐου 2024 και αντανακλά αποκλειστικά την άποψη των ίδιων των επιβατών στην οποία καταμετρήθηκαν 21,42 εκατ. συμμετοχές, 100 διαφορετικών εθνικοτήτων.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ