Τρίτη, 9 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΚαινοτομία στα Ροδάκινα Velvita Gold από τον ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού στην Λαχαναγορά του...

Καινοτομία στα Ροδάκινα Velvita Gold από τον ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού στην Λαχαναγορά του ΟΚΑΑ ΑΕ

Το   χώρο του  Οργανισμού  Κεντρικών Αγορών και Αλιείας ΟΚΑΑ ΑΕ, ως το «φυσικό του σπίτι» επέλεξε  στις 3 Ιουλίου 2024 ο Συνεταιρισμός ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού, για την παρουσίαση της νέας εξαιρετικής ποικιλίας Ροδάκινου του VELVITA Gold.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του πολύ επιτυχημένου ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού ο κ.  Νίκος Κουτλιάμπας, αποφάσισαν να παρουσιάσουν εδώ  το νέο  μοναδικό προϊόν υψηλής ποιότητας στο  «σπίτι τους», στην Κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη, με παρουσία και συμμετοχή της Διοίκησης  του ΟΚΑΑ,  Ομάδας  Παραγωγών, Εκπροσώπων από το ΥΠΑΑΤ, του Προέδρου του ΕΘΕΑΣ  κ. Παύλου Σατολιά,  Βουλευτών του Νομού, Δημοσιογράφων και Εμπορικών Συνεργατών. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΚΑΑ ΑΕ κ. Απόστολος Αποστολάκος, συνεχάρη τον Συνεταιρισμό και προσωπικά τον Κύριο Κουτλιάμπα για την εξαιρετική πρωτοβουλία και την  παραγωγή  του νέου Προϊόντος και τόνισε ότι η  Διοίκηση του ΟΚΑΑ  και εκείνος προσωπικά στηρίζει την Εθνική προσπάθεια για εξωστρέφεια και καινοτομία. Η VELVITA  θα  διεκδικήσει ακόμα υψηλότερη θέση  όπως της  αρμόζει σε τοπικό  και σε διεθνές επίπεδο.

Όπως επισημαίνει ο κ. Α. Αποστολάκος, οι στόχοι  για την προώθηση των ελληνικών φρούτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό  πρέπει να είναι κοινοί & η προσπάθεια συλλογική. 

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στα «Μεζεκλίκια της Λαχαναγοράς» και οι συμμετέχοντες δοκίμασαν τα νέα προϊόντα ροδάκινα και νεκταρίνια Velvita Gold! Tα Velvita είναι τα μόνα ροδάκινα Βελβεντού που συλλέγονται ώριμα και συσκευάζονται στο κτήμα με το χέρι. Έτσι, αποφεύγεται κάθε ενδιάμεση ταλαιπωρία για να φτάσουν στο τραπέζι σας, όπως ακριβώς κόπηκαν από το κλαδί. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με γεύμα και παραδοσιακή μουσική.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ