Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΜΜΕΚαθηλωτικές «Ιστορίες Γυναικών»στην αγαπημένη ζώνη του Novalifε!  

Καθηλωτικές «Ιστορίες Γυναικών»στην αγαπημένη ζώνη του Novalifε!  

Γυναίκες δυναμικές, χαρισματικές, που ακτινοβολούν και πρωταγωνιστούν στη ζωή έρχονται να καθηλώσουν και τον Ιούνιο στηναγαπημένη ζώνη του Novalifε, «Ιστορίες Γυναικών»!Τα ντοκιμαντέρ που θα απολαύσουν οι  συνδρομητές κάθε Τρίτη στις 21:00 είναι «Emmeline Pankhurst: The Making of a Militant» (4/6), «Nicole Kidman, Eyes Wide Open» (11/6), «Battle for Britney: Fans, Cash and a Conservatorship» (18/6), «Jodie Foster, Hollywood Under the Skin» (25/6).

Σε πρώτη προβολή οι συνδρομητές θα απολαύσουν την Τρίτη 4 Ιουνίου (21:00) το ντοκιμαντέρ «EmmelinePankhurst: The Making of a Militant». Η Sally Lindsayρίχνει μια σπάνια ματιά στις προσωπικές αγάπες, τις απώλειες και τα πολιτικά πάθη που μεταμόρφωσαν την Emmeline Pankhurst από μια εργαζόμενη μητέρα από το Μάντσεστερ σε μαχητική ακτιβίστρια.

Η συνέχεια είναι την Τρίτη 11 Ιουνίου (21:00) με το ντοκιμαντέρ «Nicole Kidman, Eyes WideOpen». Οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν πως η βραβευμένη με Oscar NicoleKidman εξελίχθηκε σε σύμβολο της ποπκουλτούρας αλλά και πολύπλευρη δραματική ηθοποιό. Το ντοκιμαντέρ εξετάζει την καριέρα της και τη σχέση ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή.

Νέα πρεμιέρα την Τρίτη 18 Ιουνίου (21:00) με τοντοκιμαντέρ «Battle for Britney: Fans, Cash and    a Conservatorship». Η βραβευμένη με BAFTA δημοσιογράφος Mobeen Azhar προσπαθεί να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τη μάχη για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά τη δημόσια κατάρρευσή της το 2008 και πριν από την είδηση του τέλους της δεκατριάχρονης κηδεμονίας της.

Την τελευταία Τρίτη του Ιουνίου (25/6, 21:00) οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να ξαναδούν το ντοκιμαντέρ «Jodie FosterHollywood Underthe Skin». Από τα πρώτα της βήματα μέχρι την σκηνοθετική της καθιέρωσή το ταξίδι της JodieFoster στη βιομηχανία του θεάματος υπήρξε ένας άτυπος φεμινιστικός αγώνας μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Απόλαυσε τις «Ιστορίες Γυναικών» στο Novalifε αλλά και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ όποτε εσύ επιθυμείς, μαζί με περισσότερες από 6.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Επιπλέον, η ανανεωμένη υπηρεσία ΕΟΝ On Demand σου δίνει τη δυνατότητα  να δεις τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές ακόμα και offline.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ