Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΚαβάλα: Την έπνιξε με τα χέρια του μέσα στο φαρμακείο τους

Καβάλα: Την έπνιξε με τα χέρια του μέσα στο φαρμακείο τους

Σοκάρει ο τρόπος με τον οποίο μία 43χρονη γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο από τον σύζυγό της μέσα στο φαρμακείο. Το εν λόγω περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στις Πηγές του Δήμου Νέστου στην Καβάλα.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό πως ο άνδρας 55 ετών σκότωσε τη 43χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του. Ωστόσο τελικά δεν αυτοκτόνησε κι έτσι κάλεσε την αστυνομία να δηλώσει το φρικτό έγκλημα. Πιο συγκεκριμένα, ο 55χρονος στραγγάλισε τη σύζυγό του μέσα στο φαρμακείο τους, με το kavalaportal να αναφέρει ότι τη ζήλευε παθολογικά.

Όσον αφορά το κίνητρο της δολοφονίας ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί καθώς ο δράστης δεν είναι σε κατάσταση να δώσει κατάθεση και να εξηγήσει τον λόγο που σκότωσε την σύζυγό του και άφησε τα δύο ανήλικα παιδιά τους χωρίς μητέρα. Ωστόσο από τις πρώτες καταθέσεις που έχουν πάρει αστυνομικοί που εξετάζουν την υπόθεση προκύπτει ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα κυρίως λόγω της παθολογικής ζήλιας του καθ’ομολογία δολοφόνου.

Στα χέρια των αρχών υπάρχει και το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας που υπήρχε στο φαρμακείο και εξετάζεται.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ