Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΚίνα-21st China-ASEAN Expo: Κοινή αντίληψη για την εμβάθυνση της διμερούς οικονομικής και...

Κίνα-21st China-ASEAN Expo: Κοινή αντίληψη για την εμβάθυνση της διμερούς οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας

Οι συμμετέχοντες στην εκθεσιακή διοργάνωση, 21st China-ASEAN Expo που πραγματοποιείται ως την 28η Σεπτεμβρίου στην πρωτεύουσα Νανίνγκ, της Αυτόνομης Περιφέρειας Κουανγκσί Τσουάνγκ, έδωσαν έμφαση στη σημασία της εμβάθυνσης της οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Η εκδήλωση των εγκαινίων προσέλκυσε περίπου 1.100 επίσημους επισκέπτες συμπεριλαμβανομένων Κινέζων, αλλά και ξένων ηγετών, κυβερνητικών αξιωματούχων, επιχειρηματιών, ακαδημαϊκών, αλλά και εκπροσώπων διεθνών οργανισμών.

Το κεντρικό θέμα της φετινής εκθεσιακής διοργάνωσης επικεντρώνεται “Στη διατήρηση της ομόνοιας, της ειλικρίνειας, αλλά και του αμοιβαίου κέρδους, συμπεριλαμβάνοντας την κοινή ανάπτυξη για τη δημιουργία ενός σύγχρονου μέλλοντος ευημερίας στην περιοχή, αλλά και την προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης της Περιοχής Ελεύθερου Εμπορίου 3.0, μεταξύ της Κίνας και των χωρών-μελών της ASEAN”.

Παράλληλα, επιδιώκεται η επίτευξη μιας ποιοτικής οικονομικής ανάπτυξης στην ευρύτερη ασιατική περιοχή. 

Μιλώντας στην τελετή των εγκαινίων ο Κινέζος υφυπουργός Εμπορίου Λι Φέι, τόνισε ότι η αμοιβαία εξυπηρέτηση των συμφερόντων μεταξύ της Κίνας και των κρατών-μελών της ASEAN έχει φτάσει πλέον σε νέα επίπεδα.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ