Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΚίνα: Σταθερή ανάπτυξη κατέγραψε ο τομέας των τηλεπικοινωνιών την περίοδο Ιανουαρίου-Αυγούστου

Κίνα: Σταθερή ανάπτυξη κατέγραψε ο τομέας των τηλεπικοινωνιών την περίοδο Ιανουαρίου-Αυγούστου

Ο τομέας των τηλεπικοινωνιών στην Κίνα κατέγραψε σταθερή ανάπτυξη στο οκτάμηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2024, καθοδηγούμενη από αναδυόμενους τομείς επιχειρηματικής και τεχνολογικής δραστηριότητας, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.

Τα έσοδα από τις τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες έφτασαν στα 1,17 τρισεκατομμύρια γιουάν (150 δισεκατομμύρια ευρώ) κατά την ίδια περίοδο με ετήσια αύξηση 2,7%, ανακοίνωσε το υπουργείο Βιομηχανίας και Τεχνολογίας της Πληροφορικής.

Κατά την ίδια περίοδο, οι αναδυόμενοι τομείς της τεχνολογίας, όπως, η αποθήκευση και ανάλυση μεγάλου όγκου δεδομένων υπολογιστών, η τεχνολογία του ηλεκτρονικού νέφους, αλλά και το Διαδίκτυο των Πραγμάτων συνέχισαν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναπτυξιακή πορεία του αναφερόμενου τομέα.

Οι τρεις κινεζικοί κολοσσοί στον τομέα των τηλεπικοινωνιών (China Telecom, China Mobile και China Unicom) είδαν τα έσοδα τους να καταγράφουν ετήσια αύξηση 10,5% στα 289,7 δισεκατομμύρια γιουάν (37,30 δισεκατομμύρια ευρώ) με το συνολικό ποσοστό αύξησης των εσόδων του τηλεπικοινωνιακού τομέα να καταγράφεται στο 2,4%.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ