Με καπνογόνα και συνθήματα πλήθος Λαρισαίων βρέθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής στο Αλκαζάρ, για να υποδεχθεί την αποστολή της ΑΕΛ μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τον Καμπανιακό (1-2), που έδωσε και μαθηματικά την άνοδο στη Stoiximan Super League μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης, το τιμ του, η διοίκηση και οι παίκτες έφτασαν στο Αλκαζάρ εκεί όπου χιλιάδες κόσμου τους περίμεναν για να τους αποθεώσουν.

Συνθήματα, καπνογόνα, αγκαλιές και… μια γροθιά ο κόσμος με την ομάδα για τη σπουδαία και πολυπόθητη επιστροφή στην πρώτη κατηγορία.
Φαντασμαγορική γιορτή αντάξια της ιστορίας της ομάδας θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Λαρισαίων, σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΛ, για την άνοδο στη Super League. Η μοναδική επαρχιακή ομάδα που έχει στην κατοχή της το πρωτάθλημα Ελλάδας και δύο κύπελλα, επανέρχεται στην κορυφαία κατηγορία.
H εκδήλωση θα διεξαχθεί στις 9 το βράδυ του επόμενου Σαββάτου 12 Απριλίου, στην κεντρική πλατεία, παραμονή του προτελευταίου αγώνα των Play Off με τα Γιάννινα στο AEL F.C.