Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΙσχυρό προβάδισμα ΝΔ-Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής

Ισχυρό προβάδισμα ΝΔ-Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής

Κερδισμένοι η Νέα Δημοκρατία και ο Γιώργος Πατούλης, καθώς νέα δημοσκόπηση της Rass που διενεργήθηκε για λογαριασμό του TheTOC, “δείχνει” μεγάλη νίκη του νυν Περιφερειάρχη Αττικής στις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Σύμφωνα με την εν λόγω δημοσκόπηση, στο ερώτημα ποιον θα ψηφίσετε για Περιφερειάρχη Αττικής, ο Γιώργος Πατούλης προηγείται με συντριπτικά ποσοστά της τάξης σχεδόν του 35%, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ο δεύτερος υποψήφιος, ο Γιάννης Σγουρός, ακολουθεί με μόλις 12,6%.

Η “βαθμολογία” των ψηφοφόρων για τον νυν Περιφερειάρχη είναι ιδιαιτέρως θετική και αυτό εξηγεί και την μεγάλη του υπεροχή έναντι των άλλων υποψηφίων. Σε ποσοστό σχεδόν 50%, οι ψηφοφόροι της Περιφέρειας χαρακτηρίζουν τον Γιώργο Πατούλη πετυχημένο και μάλλον πετυχημένο, ενώ αρνητική βαθμολογία του δίνει το 38%.

Στα “προσόντα” του Γιώργου Πατούλη, εκτός από το έργο στη διάρκεια της θητείας του, φαίνεται πως είναι και η μεγάλη αγνωρισιμότητα του νύν Περιφερειάρχη, που ξεπερνάει το 95%, ενώ δεύτερος έρχεται ο Γιάννης Σγουρός, με το υψηλό ποσοστό του 70%.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ