Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ«Ιστορίες Γυναικών» δυναμικών και χαρισματικών, που πρωταγωνιστούν στον αθλητισμό, τη μόδα, το...

«Ιστορίες Γυναικών» δυναμικών και χαρισματικών, που πρωταγωνιστούν στον αθλητισμό, τη μόδα, το lifestyle έρχονται και αυτή τη σεζόν στο Novalifε!

Γυναίκες δυναμικές, χαρισματικές, που ακτινοβολούν και πρωταγωνιστούν στη ζωή έρχονται να καθηλώσουν και τη νέα σεζόν στην αγαπημένη ζώνη του Novalifε, «Ιστορίες Γυναικών»! Τα ντοκιμαντέρ που θα απολαύσουν οι  συνδρομητές τον Σεπτέμβριο κάθε Τρίτη στις 21:00 είναι «Lioness: The Nicola Adams Story» (3/9), «House of Kardashian, Επ.1-2» (10/9), «House of Kardashian, Επ.3» (17/9) και «Versace: Pain & Glory» (24/9).

Σε πρώτη προβολή οι συνδρομητές θα απολαύσουν την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου (21:00) το ντοκιμαντέρ «Lioness: The Nicola Adams Story». Το ντοκιμαντέρ καταγράφει τη ζωή της Νίκολα Άνταμς, της πρωτοποριακής Βρετανίδας πυγμάχου που έγινε η πρώτη γυναίκα που κέρδισε χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στην πυγμαχία.

Η συνέχεια είναι την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου (21:00) με τα δύο πρώτα επεισόδια και την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου (21:00) με το 3ο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ «House of Kardashian». Οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να δουν πως καμία άλλη οικογένεια δεν καθορίζει την εποχή μας και δεν διχάζει τις απόψεις όπως οι Καρντάσιανς. Εστιάζοντας σε τρία μέλη της οικογένειας Kardashian-Jenner – την Kris, την Kim και την Kylie – αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ ανατρέπει τις προσδοκίες και όσα νομίζουμε ότι γνωρίζουμε για τους Kardashians.

Την τελευταία Τρίτη του Σεπτεμβρίου (24/9, 21:00) οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ «Versace: Pain & Glory» που ερευνά τη ζωή και την κληρονομιά του θρύλου της μόδας Τζιάνι Βερσάτσε, εξετάζοντας την άνοδό του στη δόξα, το καλλιτεχνικό του όραμα και τα τραγικά γεγονότα γύρω από τον θάνατό του.

Απόλαυσε τις «Ιστορίες Γυναικών» στο Novalifε αλλά και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ όποτε εσύ επιθυμείς, μαζί με περισσότερες από 6.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Επιπλέον, η ανανεωμένη υπηρεσία ΕΟΝ On Demand σου δίνει τη δυνατότητα  να δεις τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές ακόμα και offline.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ