Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑρχικήΥΓΕΙΑCOVID-19Θεοδωρίδου – Παπαευαγγέλου απαντούν στους γονείς για τον εμβολιασμό των παιδιών

Θεοδωρίδου – Παπαευαγγέλου απαντούν στους γονείς για τον εμβολιασμό των παιδιών

Απαντήσεις στις ερωτήσεις των γονιών για τον εμβολιασμό των παιδιών έναντι του Covid-19 δίνουν οι πλέον ειδικοί για το θέμα. Η ομότιμη καθηγήτρια Παιδιατρικής και πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου και η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας, Βάνα Παπαευαγγέλου θα ενημερώσουν γονείς και μαθητές για τα οφέλη του εμβολιασμού στις ηλικίες 12-17 ετών στην εκδήλωση που θα διεξαχθεί διαδικτυακά για λόγους ασφαλείας,  αύριο Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του υπουργείου Παιδείας την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, στις 16:00 και εντάσσεται «σε ένα ευρύτερο πλαίσιο κυβερνητικών δράσεων ευαισθητοποίησης, επιστημονικής ενημέρωσης και παρότρυνσης των γονέων να εμβολιάσουν τα παιδιά τους ηλικίας 12 ετών και άνω, με στόχο την πληρέστερη θωράκιση της υγείας τους όσο και της διά ζώσης μαθησιακής διαδικασίας», σημειώνει το υπουργείο Παιδείας σε ανακοίνωσή του.

Τα ερωτήματα θα μπορούν να υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους από σήμερα, Δευτέρα 20/9, έως και αύριο Τρίτη 21/9, στις 14:00, στη φόρμα https://forms.gle/7qVHt6NfTASWHxCw5.

Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές και μαθήτριες, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος, από το κανάλι του υπουργείου Παιδείας στο YouTube στον σύνδεσμο https://youtu.be/KzHniXrJQaQ αλλά και από τον λογαριασμό του υπουργείου στο Facebook (https://www.facebook.com/MinEduGR).