Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΘάνατος Μπάλντοκ: Είχε σώσει τη ζωή μικρού ποδοσφαιριστή χαρίζοντας απινιδωτή!

Θάνατος Μπάλντοκ: Είχε σώσει τη ζωή μικρού ποδοσφαιριστή χαρίζοντας απινιδωτή!

Ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, όπως και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι σχετικές αναλύσεις έχουν αποκαλύψει πολλές παραμέτρους του δυσάρεστου περιστατικού.

Δυστυχώς σε τέτοιες στιγμές όλοι λογικά αναζητουν τα αίτια, δίνοντας όχι την ίδια σημασία στα χαρακτηριστικά του ανθρώπου. Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και το είχε αποδείξει εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον του και για παιδιά με προβλήματα υγείας.

Μόλις έγινε γνωστός ο θάνατος του 31χρονου ποδοσφαιριστή, μητέρα αγοριού στην Αγγλία πόσταρε στο X, πρώην Twitter, ότι ο Μπάλντοκ αγόρασε στο γιο της Harvey απινδιωτή, κίνηση η οποία τον βοήθησε το μικρό να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο και φυσικά να απολαμβάνει τη ζωή.

Προσέφερε ειρήνη στο μυαλό, για εμάς τους γονείς“, έγραψε η μητέρα στο λογαριασμό της @Marie_LadyBlade, ολοκληρώνοντας την ανάρτηση ως εξής: “Ο Τζορτζ Μπάλντοκ είναι ο δικός μας σταρ“. Όπως δηλαδή των αποκαλούσαν οι φίλοι των “blades” στο Μπράμαλ Λέιν. “Star man!”.

Στην ανάρτηση η μητέρα πόσταρε φωτογραφία του γιού της που φορά τη φανέλα της Sheffield United, στην οποία ο Μπάλντοκ αγωνίστηκε από το 2017 έως τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Δίπλα στο μικρό υπάρχει φανέλα του Μπάλντοκ, με αφιέρωση στο Harvey…

Στο ξεκίνημα του κειμένου είχε γράψει: “Τον ευχαριστούσαμε κάθε φορά που τον βλέπαμε, νιώθω πάντως πως δεν το είχαμε κάνει όσο έπρεπε…“.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ