Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΗ INTRACOM DEFENSE στην AUSA 2024

Η INTRACOM DEFENSE στην AUSA 2024

Η INTRACOM DEFENSE (IDE) συμμετείχε στη διεθνή έκθεση “AUSA 2024” (Association of the United States Army Annual Meeting & Exposition), η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ μεταξύ 14-16 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του Ελληνικού περιπτέρου που διοργάνωσε το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο. Το Ελληνικό Περίπτερο τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με την υποστήριξη της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών & Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ), παρουσία του Γενικού Διευθυντή της ΓΔΑΕΕ, Υποστράτηγου κ. Ιωάννη Μπούρα.

Η συμμετοχή της IDE στην AUSA 2024 συμπληρώθηκε με την ίδρυση της Intracom Defense US, θυγατρικής εταιρείας της IDE στις ΗΠΑ, με στόχο την προώθηση των προϊόντων και λύσεων της εταιρείας στην Αμερικανική αγορά και τη δραστηριοποίηση σε προγράμματα FMS.

Η IDE είχε την ευκαιρία να υποδεχθεί στο περίπτερό της την Πρέσβη της Ελλάδας στις ΗΠΑ, κα Αικατερίνη Νασίκα συνοδευόμενη από τον Ακόλουθο Άμυνας, Συνταγματάρχη Οδυσσέα Παπαευαγγέλου, καθώς και τον Υπαρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο Ανδρέα Κορωνάκη, τους οποίους ενημέρωσαν για τις διεθνείς δραστηριότητες της εταιρείας στις Τακτικές Επικοινωνίες και τα Υβριδικά Συστήματα Ηλεκτρικής Ενέργειας, καθώς και για τα ενδιαφέροντά της στην περιοχή.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ