Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΗ Eurolife διακρίθηκε για τις δραστηριότητες της ομάδας επιχειρηματικών συνεργατών της

Η Eurolife διακρίθηκε για τις δραστηριότητες της ομάδας επιχειρηματικών συνεργατών της

Η Eurolife FFH απέσπασε το Customer Service Distinction Award στην κατηγορία Customer Experience Game-Changer of the Year, στο πλαίσιο των φετινών Εθνικών Βραβείων Εξυπηρέτησης Πελατών, τα οποία διοργανώθηκαν για 11η χρονιά από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών. Συγκεκριμένα, η εταιρεία διακρίθηκε για τις δραστηριότητες της ομάδας επιχειρηματικών συνεργατών.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της εταρείας, ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Εργασιών και Εξυπηρέτησης της Eurolife FFH Σωτήρης Ματσιούλας, δήλωσε: «Οι άνθρωποί μας είναι το πιο πολύτιμο κεφάλαιό μας και μας κάνουν καθημερινά υπερήφανους με το έργο και τις προσπάθειές τους. Η ομάδα επιχειρηματικών συνεργατών εργάζεται με υψηλά standards, ώστε να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία σε κάθε συνεργάτη της εταιρείας μας. Τους ευχαριστώ για όλα αυτά που καταφέρνουν κάθε ημέρα και για το πάθος τους να αναβαθμίζουν συνεχώς τις υπηρεσίες μας».

«Η ομάδα επιχειρηματικών συνεργατών αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα του ρόλου της. Είναι χαρά μας να έχουμε ανθρώπους που δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό, δημιουργώντας ουσιαστικές σχέσεις με τους συνεργάτες μας», σημείωσε ο Βασίλης Καλογιάννης, διευθυντής Εξυπηρέτησης της Eurolife FFH.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ