Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΗ Celestyal ανακοινώνει την υποστήριξη δύο τοπικών φιλανθρωπικών δράσεων

Η Celestyal ανακοινώνει την υποστήριξη δύο τοπικών φιλανθρωπικών δράσεων

Στο πλαίσιο της συνεχούς δέσμευσης της Celestyal στις τοπικές κοινότητες των λιμανιών και των προορισμών όπου ελλιμενίζεται και επισκέπτεται, η εταιρεία ανακοίνωσε την υποστήριξή της σε δύο φιλανθρωπικές δράσεις φέτος: την Τράπεζα Αίματος της Celestyal για το 2024 και τον 16ο Συμβολικό Αγώνα Δρόμου & Περίπατο Greece Race for the Cure®.

Η εκστρατεία αιμοδοσίας της Celestyal για το 2024 σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Μεταξά Πειραιά, αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου προγράμματος, με την αιμοδοσία φέτος να πραγματοποιείται στις 21 Σεπτεμβρίου 2024, επάνω στο Celestyal Journey.

Το εν λόγω πρόγραμμα, το οποίο καθιερώθηκε από το 2016, υποστηρίζεται από τους υπαλλήλους των κεντρικών γραφείων και τα μέλη του πληρώματος δύο φορές τον χρόνο, για την παροχή βοήθειας σε επείγοντα ιατρικά περιστατικά και ανάγκες αιμοδοσίας στον τοπικό τομέα υγείας. Η εταιρεία υποδέχεται επίσης εξωτερικούς εθελοντές, συμπεριλαμβανομένων των κατοίκων της περιοχής και άλλων ταξιδιωτών, οι οποίοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα αιμοδοσίας, πραγματοποιώντας επίσκεψη σε ένα από τα δημόσια νοσοκομεία και δωρίζοντας αίμα στον λογαριασμό της Τράπεζας Αίματος της Celestyal. Μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει δωρίσει με επιτυχία συνολικά 190 μονάδες αίματος, με τις 50 από αυτές να έχουν χρησιμοποιηθεί για επείγοντα ιατρικά περιστατικά που αφορούσαν συναδέλφους, τις οικογένειές τους και τοπικές ανάγκες των υγειονομικών μονάδων περίθαλψης στην Ελλάδα.

Επιπλέον των πρωτοβουλιών αιμοδοσίας, η Celestyal συμμετέχει με ιδιαίτερη χαρά στον 16ο Συμβολικό Αγώνα Δρόμου & Περίπατο Greece Race for the Cure®, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο, στο κέντρο της Αθήνας. Η ετήσια αυτή δράση, που είναι αφιερωμένη στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού, προάγει την πρόληψη, εξυμνεί τη ζωή και συγκεντρώνει χρήματα για τη στήριξη προγραμμάτων που βοηθούν τις γυναίκες που μάχονται με την ασθένεια.

Η Celestyal έχει την χαρά να συμμετέχει ως επίσημος δωροθέτης και να απονείμει στο νικητή της πρώτης θέσης μια δωροεπιταγή για μια αξέχαστη κρουαζιέρα 4 διανυκτερεύσεων «Εικόνες του Αιγαίου – Καλοκαίρι» για δύο άτομα με το Celestyal Discovery. Η ομάδα των κεντρικών γραφείων θα συμμετάσχει στον αγώνα, μαζί με τους διεθνείς συναδέλφους τους που συμμετέχουν σε παράλληλους αγώνες σε όλο τον κόσμο για τη συγκέντρωση πόρων για αυτήν τη φιλανθρωπική οργάνωση.

Ο Chris Theophilides, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal, δήλωσε: «Στη Celestyal, είμαστε πολύ περήφανοι που υποστηρίζουμε τις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Η διαρκής εκστρατεία αιμοδοσίας δεν αποτελεί μόνο μια απόδειξη της δέσμευσής μας για την παροχή σημαντικής ιατρικής βοήθειας, αλλά και μια ευκαιρία να κάνουμε πραγματική διαφορά στις ζωές των ανθρώπων.

«Είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε στο φετινό Greece Race for the Cure®, έναν σκοπό που βρίσκεται κοντά στις καρδιές μας. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας ως ομάδα σε πολλές χώρες, στοχεύουμε να ενισχύσουμε την ευαισθητοποίηση και τη συγκέντρωση πόρων για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού. Είναι προνόμιο να συμμετέχουμε σε τόσο σημαντικές πρωτοβουλίες και να ενθαρρύνουμε όλους να συμμετάσχουν μαζί μας στη στήριξη αυτών των σημαντικών δράσεων».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Celestyal ή το Greece Race for the Cure®.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ