Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΗ 4η Columbus Travel Μπλε Διαδρομή θα πραγματοποιηθεί στις 27 Οκτωβρίου

Η 4η Columbus Travel Μπλε Διαδρομή θα πραγματοποιηθεί στις 27 Οκτωβρίου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 21 Οκτωβρίου, Δευτέρα, στο Γερμανικό Ινστιτούτο Κύπρου η δημοσιογραφική διάσκεψη για την 4ης Columbus Travel Μπλε Ποδηλατικής Διαδρομής που διοργανώνουν ο Europa Uomo Κύπρου σε συνεργασία με το Γερμανικό Ιατρικό Ινστιτούτο και το Ποδηλατικό Σωματείο KMeaters την 4η  Columbus Travel Μπλε Ποδηλατική Διαδρομή.

Η όλη εκδήλωση είναι ενταγμένη στα Λεμέσια και τελεί υπό την αιγίδα της Υφυπουργού Ναυτιλίας κ. Μαρίνας Χατζημανώλη για 2η συνεχή χρονιά.

Στόχος του Υφυπουργείου Ναυτιλίας, είναι να συμβάλει με ουσιαστικό τρόπο στην προσπάθεια του Σωματείου, ως προς τη ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τον καρκίνο του προστάτη, με την έμπρακτη συμμετοχή της ναυτιλιακής βιομηχανίας σε αυτό τον αγώνα, ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια.

Στον χαιρετισμό της η Υφυπουργός είπε: «Ως η πρώτη γυναίκα, επίτιμο μέλος του Europa Uomo Κύπρου, το θεωρώ χρέος μου, να συμβάλω στην ευαισθητοποίηση και πρόληψη για τον καρκίνο του προστάτη. Είναι για αυτό τον λόγο που σας προσκαλώ όλους και φέτος στην ποδηλατική μας δράση, με την ελπίδα ότι θα κινητοποιήσουμε ακόμη περισσότερους και να προσφέρουμε στήριξη σε αυτούς που το έχουν ανάγκη».

H διαδρομή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στις 9 το πρωί με αφετηρία το Αμφιθέατρο Ηρώων Μίλτος και Χρίστος Χριστοφόρου.

Οι ποδηλάτες θα απολαύσουν μια ποδηλατική βόλτα απόστασης 7 χιλιομέτρων στο κέντρο της Λεμεσού.

Στον χώρο θα πραγματοποιηθεί δειγματοληψία PSA σε συνεργασία με το Γερμανικό Ιατρικό Ινστιτούτο και τον χορηγό της εκδήλωσης ΟΠΑΠ Κύπρου.

O καρκίνος του προστάτη μας αφορά όλους. Μαζί ας δώσουμε το μήνυμα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ