Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΗ τελευταία ημέρα των Live Shows του BLACKBOX Audio Video Show 2023

Η τελευταία ημέρα των Live Shows του BLACKBOX Audio Video Show 2023

Η τελευταία ημέρα των  Live Shows του BLACKBOX Audio Video Show 2023 θα ξεκινήσει αύριο στις 12.00 με την προβολή της ταινίας OST-Original Soundtrack, στην Αίθουσα της SONY EUROPE, στο Επίπεδο -1, του ξενοδοχείου Radisson Blu Park, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση για την ταινία στη 13:00, στην Αίθουσα Gallo Nero, στο Lobby του ξενοδοχείου.

Την όλη παρουσίαση θα ολοκληρώσει το live του Γιώργου Βαρσαμάκη. Ο Γιώργος Βαρσαμάκης γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι διπλωματούχος πιάνου από το Εθνικό Ωδείο με ανώτερες θεωρητικές σπουδές στη μουσική που ολοκληρώνονται με το πτυχίο της φούγκας. Έχει συνθέσει μουσική για θέατρο, παιδικές θεατρικές παραστάσεις, για μικρού μήκους ταινίες και ντοκιμαντέρ. Έχει επίσης συνθέσει έργα για σόλο κιθάρα για κιθάρα και ορχήστρα εγχόρδων, για σόλο πιάνο για κουαρτέτο εγχόρδων αλλά και για άλλου τύπου μουσικά σύνολα.

Στις 16:00 θα εμφανιστεί στην σκηνή της Αίθουσας Gallo Nero, στο Lobby του ξενοδοχείου ο Στάθης Άννινος. Ο Στάθης Άννινος είναι πιανίστας, ενορχηστρωτής, συνθέτης και καθηγητής πιάνου, μοντέρνας θεωρίας και ελεύθερου αυτοσχεδιασμού. Έχει εμφανιστεί σε φεστιβάλ και αίθουσες συναυλιών σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχει συμπράξει με αναγνωρισμένα μουσικά σύνολα και έχει συνεργαστεί με γνωστούς συνθέτες και μουσικούς.

Στις 17:30 την σκυτάλη θα πάρει ο Σταύρος Λάντσιας. Ο πολυβραβευμένος Κύπριος πιανίστας, συνθέτης, ενορχηστρωτής, διευθυντής Ορχήστρας και δάσκαλος, συνεχίζει με δημιουργικότητα και ευαισθησία αυτό που ξεκίνησε το 1992, όταν εγκαταστάθηκε στην Αθήνα: Δισκογραφία, προσωπική και με το αγαπημένο jazz σχήμα “Human Touch”, και συμμετοχή σε δίσκους κορυφαίων Ελλήνων καλλιτεχνών. Στο BlackBox Show θα εμφανιστεί με τρεις μουσικούς εγνωσμένης αξίας, πολυσχιδείς και δημιουργικούς. Μιχάλης Καπηλίδης (τύμπανα), Μιχάλης Καλκάνης (κοντραμπάσο), Ανδρέας Πολυζωγόπουλος (τρομπέτα)

Την βραδιά θα κλείσει στις 19:00 ο Μιχάλης και ο Χρήστος Καλκάνης, γνωστοί ως Duo Kalkanis. τα δυο αδέλφια ενώνουν δυνάμεις και δημιουργούν έναν νέο, δυνατό ηχητικό κόσμο, στον οποίο συνυπάρχουν τα ακουστικά ηχοχρώματα του κοντραμπάσου, του κλαρινέτου και του πιάνου με ηλεκτρονικούς ήχους, δημιουργώντας εικόνες που άλλοτε παραπέμπουν σε soundtrack και τη νεοκλασσική σκηνή κι άλλοτε θυμίζουν περισσότερο Ελλάδα και παράδοση.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ