Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΗ Σοφία Τσιπτσέ υποψήφια σύμβουλος του ΔΣΘ με την "Δικηγορική Συνεργασία- Ανεξάρτητοι"

Η Σοφία Τσιπτσέ υποψήφια σύμβουλος του ΔΣΘ με την “Δικηγορική Συνεργασία- Ανεξάρτητοι”

Η Σοφία του Νικολάου, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το έτος 1985 και είναι μητέρα ενός τέκνου. Είναι Δικηγόρος παρ’Αρείω Πάγω και & μία εκ των ιδρυτών του δικηγορικού γραφείου the MEDIlution team Law-Mediation-DataProtection (ειδίκευση σε Προσωπικά δεδομένα, Διαμεσολάβηση, τραπεζικά ζητήματα, κόκκινα δάνεια, ποινικό, Διοικητικό, Δίκαιο Αλλοδαπών, αστικό- οικογενειακό δίκαιο).

Είναι Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια ΥΔΔΑΔ, αστικών, εμπορικών, οικογενειακών, τραπεζικών υποθέσεων &  Ηλεκτρονικής Επίλυσης διαφορών O.D.R, μέλος του ΟΠΕΜΕΔ , και Μέλος του καταλόγου επιμορφωμένων Χρηματοοικονομικών Διαμεσολαβητών ΚΕΧΔ του ΕΚΕΕΧΔ. Έχει υπάρξει ένα εκ των ιδρυτικών μελών του Κέντρου Διαμεσολάβησης & Τμήματος Εξυπηρέτησης Οφειλετών του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Κε.Δια.ΒΕΘ& Τ.Ε.Ο.ΒΕΘ).    

Έχει αρθρογραφήσει επί σειρά ετών για το θεσμό της Διαμεσολάβησης σε ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο καθώς και σε επιστημονικά περιοδικα. Είναι Υπεύθυνη Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σε επιχειρήσεις μεταξύ των οποίων στην Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού & Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ), καθώς και έχει αναλάβει τις συμμορφώσεις επιχειρήσεων προς τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης EADPP για τα προσωπικά δεδομένα. Έχει λάβει μέρος ως εισηγήτρια σε ημερίδες από διάφορους φορείς (ΒΕΘ, ΕΔΗΠΗΤ΄, ΕΕΘ κα) για τον θεσμό της Διαμεσολάβησης/ τραπεζικής διαμεσολάβησης/ εξωδικαστικοί τρόποι επίλυσης των διαφορών/ κόκκινα δάνεια και τρόποι επίλυσης τους/ προσωπικά δεδομένα/ gdpr. Έχει υπάρξει μία εκ των ιδρυτικών μελών του ΙΝΕΠΙΔ βε και ειδική γραμματέας του. Αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, καθώς και σε επιστημονικά περιοδικά για νομικά ζητήματα. 

Είναι Συγγραφέας του Βιβλίου «Νόμος Διαμεσολάβηση 4640/2019 και ειδικά θέματα» των εκδόσεων ΝΟΜΟΡΑΜΑ.

*Η Σοφία συνεργάζεται με το finupnews.gr από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του site και συχνά αρθρογραφεί σχολιάζοντας επίκαιρα (κοινωνικά κυρίως) ζητήματα της καθημερινότητας. Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ