Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΗ Περιφέρεια Αττικής από τους βασικούς διεκδικητές για τον τίτλο της «πιο...

Η Περιφέρεια Αττικής από τους βασικούς διεκδικητές για τον τίτλο της «πιο ελκυστικής Περιφέρειας της Ευρώπης» στα Wanderlust Reader Awards

Ψήφο εμπιστοσύνης διεκδικεί η Περιφέρεια Αττικής και αυτή τη φορά σε διεθνές επίπεδο! 

Το κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό Wanderlust διεξάγει διεθνή διαδικτυακό διαγωνισμό για την ανάδειξη των πιο δημοφιλών προορισμών στον κόσμο, συμπεριλαμβάνοντας την Αττική ανάμεσα στις υποψηφιότητες για την «πιο ελκυστική  περιφέρεια της Ευρώπης».

Το  Wanderlust, το  μεγαλύτερο και παλαιότερο τουριστικό περιοδικό στο Ηνωμένο Βασίλειο, διοργανώνει τα εν λόγω βραβεία με ξεχωριστή λαμπρότητα εδώ και 23 χρόνια. Είναι δε, η πρώτη φορά που η Περιφέρεια Αττικής συμπεριλαμβάνεται στην κορυφή των «προτιμήσεων» των διοργανωτών, διεκδικώντας  μία τόσο σημαντική διάκριση.

Μέχρι τις 18 Οκτωβρίου η ψηφοφορία του κοινού

Ο ανταγωνισμός αναμένεται σκληρός, με την Αττική να αναμετριέται μεταξύ άλλων με περιοχές όπως η Ανδαλουσία, η Βέρνη και η Καταλονία. Τον τελικό λόγο, φυσικά, θα έχει το κοινό, με την ηλεκτρονική ψηφοφορία να ολοκληρώνεται την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.  

Η διαδικασία είναι μυστική, διαρκεί λιγότερο από πέντε λεπτά και απευθύνεται όχι μόνο στους αναγνώστες του περιοδικού, αλλά και σε όλους, όσοι θέλουν να ψηφίσουν και να αναδείξουν τα αγαπημένα τους μέρη ανά τον κόσμο. 

Ειδικότερα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μέσα από τη διεύθυνση https://wanderlustmagazine.typeform.com/to/QUOKskBQ?typeform-source=app.adestra.com

 και αφού κάνουν τη σχετική εγγραφή καταχωρώντας τα στοιχεία τους, να επιλέξουν στην «Ενότητα 7» του ερωτηματολογίου την Αττική ως την πιο ελκυστική Περιφέρεια της Ευρώπης.

Μέσα από τον διαγωνισμό, θα αναδειχθούν 25 νικητές σε αντίστοιχες κατηγορίες για τους πιο δημοφιλείς προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Η τελετή ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των 23ων ετήσιων βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης στο φημισμένο «Tate Modern» του  Λονδίνου.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ