Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΗ Οσκαρική «Ζώνη ενδιαφέροντος» του Τζόναθαν Γκλέιζερ αυτή την Κυριακή στην Sunday...

Η Οσκαρική «Ζώνη ενδιαφέροντος» του Τζόναθαν Γκλέιζερ αυτή την Κυριακή στην Sunday Premiere της Nova!

Την αριστουργηματική ταινία που απέσπασε 2 βραβεία Oscar (καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας και καλύτερου ήχου) και διακρίσεις στις Κάννες και στα BAFTA Awards, «The zone of interest» («Ζώνη ενδιαφέροντος», 2023, διάρκειας 101’) με τους Sandra Huller, Christian Friedel, Max Beck σε σκηνοθεσία του Jonathan Glazer θα απολαύσουν οι συνδρομητές αυτή την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 22:00 στο Novacinema1, στη ζώνη Sunday Premiere της Nova!

Ένας ναζί αξιωματικός και η οικογένειά του ζουν κοντά στο Άουσβιτς, και η ειδυλλιακή ζωή τους έρχεται σε αντίθεση με τη φρίκη του Ολοκαυτώματος. Μην χάσετε την καθηλωτική συνέχεια την Κυριακή 13/10 (22:00) στο Novacinema1.

Απόλαυσε τη Sunday Premiere στο Novacinema1 αλλά και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ όποτε εσύ επιθυμείς, μαζί με περισσότερες από 6.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Επιπλέον, η ανανεωμένη υπηρεσία ΕΟΝ On Demand σου δίνει τη δυνατότητα  να δεις τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές ακόμα και offline.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV που τους ταιριάζει.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ