Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΗ μεταγραφή του καλοκαιριού: Ο Χουλιάν Άλβαρες στην Ατλέτικο!

Η μεταγραφή του καλοκαιριού: Ο Χουλιάν Άλβαρες στην Ατλέτικο!

Ο Χουλιάν Άλβαρες είναι από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο, όμως δεν μπόρεσε να γίνει τόσα χρόνια καν βασικός! Συμβαίνουν βέβαια αυτά όταν αγωνίζεσαι στη Μάντσεστερ Σίτι…Ο αργεντίνος αποφάσισε λοιπόν να αλλάξει την ιστορία και γι΄αυτό θα παίζει πλέον αλλού, φορώντας τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης!

Από σήμερα (12/08) γίνεται κάτοικος Μαδρίτης, με κάθε επισημότητα, έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο του στην Αγλία όπου κατέκτησε τα πάντα την τελευταία διετία με τη Μάντσεστερ Σίτι. Θα είναι πλέον το πρώτο βιολί στην Ατλέτικο.

Οι “ροχιμπλάνκος” ολοκλήρωσαν την πιο ακριβή μεταγραφή του εφετινού καλοκαιριού, αφού έδωσαν στη Μάντσεστερ Σίτι 75 εκατομμύρια ευρώ και 20 εκατομμύρια για διάφορα μπόνους επίτευξης στόχων, για να αποκτήσουν τον 24χρονο αργεντινό επιθετικό.

Ο Άλβαρες άφησε τους πολίτες με απολογισμό 38 γκολ και 18 ασίστ σε 103 παιχνίδια και υπέγραψε συμβόλαιο 6 ετών με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, η οποία αποκτά το δικό της σούπερ-σταρ, γύρω από τον οποίο μπορεί να δημιουργήσει μία ομάδα που θα διεκδικήσει ξανά τίτλους.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ