Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΗμιμαραθώνιος Κρήτης: «Επικό» video με Ογκουνσότο και… «Πώς γκένεν αυτό;»

Ημιμαραθώνιος Κρήτης: «Επικό» video με Ογκουνσότο και… «Πώς γκένεν αυτό;»

Για 7η χρονιά ο Αθλητικός Σύλλογος Υγείας Αρκαλοχωρίου διοργανώνει τον πολυσυζητημένο Ημιμαραθώνιο Κρήτης την Κυριακή 1 Οκτωβρίου και τους παράλληλους αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων, 1000 μέτρων για παιδιά και 200 μέτρων για ΑΜΕΑ.

Αθλητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας και από 40 χώρες θα ανταμώσουν στις γειτονιές του Αρκαλοχωρίου , του Χουμερίου, του Γαλατά, της Βόνης και του Θραψανού όχι απλά για να τρέξουν αλλά για να συμμετέχουν σε ένα μεγάλο πολιτιστικό γεγονός, να γευτούν την γνήσια Κρητική φιλοξενία και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.

Σκοπός των αγώνων είναι να προβληθεί πόσο σημαντική είναι για την υγεία μας η άσκηση. Το τρέξιμο και το περπάτημα είναι η πιο εύκολη άσκηση καθώς είναι οι πιο φυσικές κινήσεις του ανθρώπου.

Το νέο σποτ του Ημιαραθώνιου Κρήτης λίγες μέρες πριν την εκκίνηση του αγώνα έχει άρωμα Ελλάδας, με Αίσωπο, Μίκη Θεοδωράκη αλλά και Πάτρικ Ογκουνσότο! Ο πρώην Νιηριανός φορ κλέβει την παράσταση με τις ατάκες του αποτελώντας τον κεντρικό πρωταγωνιστή της καμπάνιας.

Σύμφωνα με το σενάριο του τετράλεπτου video, ο Ογκουνσότο προετοιμάζεται για τον Ημιμαραθώνιο και αποδέχεται την πρόκλησης μια ηλικιωμένης κυρίας να τρέξουν στα στενά του χωριού.

Απολαύστε το video με πρωταγωνιστή τον Πάτρικ Ογκουνσότο!

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ