Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΕπίσκεψη του υφυπουργού Βασίλη Οικονόμου στο αμαξοστάσιο της Ο.ΣΥ. Άγ. Ι. Ρέντη

Επίσκεψη του υφυπουργού Βασίλη Οικονόμου στο αμαξοστάσιο της Ο.ΣΥ. Άγ. Ι. Ρέντη

«Όλοι μαζί θα φτιάξουμε καλύτερες δημόσιες συγκοινωνίες, στην υπηρεσία του πολίτη, με συχνά δρομολόγια, ασφάλεια, καθαριότητα στα λεωφορεία και κλιματισμό» τόνισε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές, Βασίλης Οικονόμου, σε συνάντηση που είχε με τους οδηγούς και τους τεχνικούς των αστικών λεωφορείων κατά την σημερινή επίσκεψη του στο αμαξοστάσιο της Ο.ΣΥ. στον ‘Αγιο Ιωάννη Ρέντη. 

Ειδικότερα, ο υφυπουργός ανέφερε «Όλοι συμφωνήσαμε ότι πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να βελτιώσουμε τα αστικά λεωφορεία, ώστε να τα επιλέγει ο πολίτης». 

Επίσης, σε σχέση με τα 140 ηλεκτρικά λεωφορεία που ήδη κυκλοφόρησαν στην Αθήνα και τον Πειραιά μαζί με τα νέα 300 λεωφορεία φυσικού αερίου καθώς και τα 750 νέα ηλεκτρικά και υδρογόνου, ανέφερε ότι θα δώσουν για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια μία βαθιά ανάσα στις δημόσιες συγκοινωνίες. Συγχρόνως, συμφωνήθηκε ότι εντός του δευτέρου εξαμήνου του 2025, όλα τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ της Αθήνας θα είναι προσβάσιμα στα ΑμεΑ. 

Τέλος, στη σύσκεψη με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ο.ΣΥ., Στέφανο Αγιάσογλου και το κεντρικό επιτελείο του Οργανισμού, καθορίστηκε το χρονοδιάγραμμα για τις επόμενες κινήσεις για τη δημιουργία «πράσινων» και ποιοτικών δημόσιων συγκοινωνιών στην Αττική.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ