Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΕπίσκεψη εργασίας του Θ. Κοντογεώργη στον Έβρο

Επίσκεψη εργασίας του Θ. Κοντογεώργη στον Έβρο

Τα θέματα της περιοχής του Έβρου και ο τοπικός αναπτυξιακός σχεδιασμός θα βρεθούν στο επίκεντρο της επίσκεψης εργασίας του υπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, Θανάση Κοντογεώργη, την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά, τo πρωί ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ θα έχει συνάντηση εργασίας με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Ι. Ζαμπούκη, ενώ θα επισκεφθεί τον μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Άνθιμο. Ακολούθως, θα μεταβεί διαδοχικά στους Δήμους Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου και Σουφλίου, όπου θα συζητήσει για τα ζητήματα των περιοχών με τους δημάρχους, Α. Παπαδόπουλο, Ρ. Χατζηγιαννόγλου και Π. Καλακίκο, αντίστοιχα. Στο Διδυμότειχο θα επισκεφθεί και τον μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Δαμασκηνό. Επίσης, θα έχει συνάντηση με τον πρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Φ. Μάρη.

Το απόγευμα, ο κ. Κοντογεώργης θα συναντηθεί στην Αλεξανδρούπολη με τον δήμαρχο Σαμοθράκης, Α. Βίτσα και θα ολοκληρώσει την επίσκεψή του στον Έβρο με συνάντηση με τον περιφερειάρχη, Χ. Τοψίδη, στο κτήριο της Περιφέρειας στην Αλεξανδρούπολη, μετά το τέλος της οποίας θα γίνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ